28. května 2014 • 17:55

Tak tohle ano! Ovečkin si točil mistrovské oslavy na mobil

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle vozidla už aby si pomalu zarezervovali nastálo. Speciálně upravené autobusy, z nichž před dvěma lety jako mistři světa kynuli fanouškům, ruští hokejisté zase s radostí použili. Po návratu z triumfálně ovládnutého minského šampionátu si to na střeše při jízdě Moskvou užíval hlavně kapitán Alexandr Ovečkin, který pilně zásoboval svůj profil na sociální síti Instagram.



Je libo domácí fotku kapitána světových šampionů s pohárem a rodiči? Nebo video z odjezdu rozjařených ruských hokejistů přímo z minské arény bezprostředně po zisku dalšího titulu mistrů světa. Všechno najdete na instagramovém profilu Alexe Ovečkina, Ogr8 (což je zkratka Alex The Great, Alex Veliký, a útočníkovo číslo 8).

Svým příznivcům tam ukázal i to, jak vypadlo přivítání zlaté sborné v Moskvě z vršku speciálních autobusů. „Tak tohle ano!“ připsal k fotografii obránce Alexandra Kutuzova, užívajícího si ovace z ulic. Video ze samotné jízdy pak okomentoval popiskem „Kdo jsou mistři?“

Lidé napříč Moskvou prý při oslavné jízdě házeli na šampiony nahoru na střechu svá trika s tím, aby se jim jejich molodci podepsali.

Následovala audience v Krelmu u prezidenta Vladimira Putina, který byl v Minsku na finálovém utkání s Finy. Teď od mužstva dostal dres s číslovkou čtrnáct a jmenovkou „Šampion“. Jednotliví hráči a členové realizačního týmu zase obdrželi státní vyznamenání. Na těžké roztrpčení z únorové olympiády v Soči, kde favorizovaný domácí soubor vypadl ve čtvrtfinále, se rychle zapomnělo. Zlatá náplast zabrala.

„Ale už je to za námi, teď budeme hladoví po tom, úspěch zopakovat. A to bude ještě těžší,“ vyhlásil úspěšný kouč Oleg Znarok, který tým převzal právě po Soči. Při pohledu na Ovečkina, Malkina či Bobrovského aby Rusové ty speciální autobusy na oslavné přehlídky vážně asi ani neuklízeli…

VIDEO + FOTO: ruské oslavy pohledem kapitána Alexandra Ovečkina

Ruští hokejisté během oslav světového titulu v Moskvě
Ruští hokejisté během oslav světového titulu v Moskvě

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud