1. června 2015 • 07:17

Jágr se zlobí na sudí kvůli Kanadě: Na MS taková chyba? To si dělají p***l

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera to byly přesně dva týdny, kdy se v pražské O2 Areně odehrály bitvy o medaile na hokejovém mistrovství světa. Českému útočníkovi Jaromíru Jágrovi ale v hlavě zůstává spíše bitva o finále s Kanadou a neuznaný gól obránce Michala Jordána. Ten si hokejová legenda poprvé prohlédla ze zpomaleného záběru a radost rozhodně neměla.



O co šlo? V boji proti našlapanému favoritovi prohrával domácí tým v závěru druhé třetiny 0:2, ale přišla trefa naděje. Michal Jordán vypálil od modré čáry a využil clony Petra Koukala, aby poslal puk do sítě Kanady. Hala vybuchla nadšením, ale brzy ztichla. Rozhodčí měl obratem jasno, že gól neuzná. „Ale měl jednoznačně platit,“ uvedl po utkání iSport.cz bývalý špičkový mezinárodní sudí Milan Minář.

Jaromír Jágr se po zápase koncentroval na další těžký duel, který měl před sebou jeho tým. Nezatěžoval se sledováním opakovaných záběrů. Až teď. "Je 14 dní po MS a já jen tak brouzdám po internetu a na tohle video jsem narazil. Je to poprvé, co to vidím zpomaleně a z několika záběrů. No ti rozhodčí si dělají P.R.D.E.L," napsal se smajlíkem na své facebookové stránky.

O neuznané trefě se vedlo skutečně mnoho debat. Problémem, který sudího Vjačeslava Bulanova dopálil, bylo údajné postavení Koukala v brankovišti. Tam se ale pouze mihl. "Na MS a taková chyba..... Neříkám, že bychom Kanadu porazili, ale....... No ostuda......" dodal Jágr.

Pokud ovšem clonící Koukal kotouč do brány gólmana Mika Smithe tečoval, pak se o provinění proti pravidlům jednalo, protože český útočník se v brankovišti ocitl dříve, než kotouč. Ale mohl si být rozhodčí jistý? "Samozřejmě vim, že to mají naši " pruhovaní kamarádi " těžké," ukončil dumání Jágr.

Jágr má o trefě do sítě Kanady jasno.Foto Facebook.com/68Jagr

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud