17. května 2017 • 17:10

Máma ukázala Voráčkovi, jak dát gól. Zajímalo ji, jak vypadala, říká sestra

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten záběr pobavil všechny hokejové fanoušky. V televizním přenosu při nedělním vítězství nad Francií 5:2 bylo vidět, jak maminka kapitána české reprezentace Jakuba Voráčka zareagovala, když její syn při velké šanci místo zakončení volil přihrávku na Vladimíra Sobotku, která ke gólu nevedla. „Kecáme mu do toho celá rodina, nejvíc samozřejmě mamča, která je hodně emotivní člověk,“ potvrzuje Voráčkova sestra Petra Klausová, že její reakce nebyla výjimečná.



Do komentování hokejových situací se u Voráčků zapojují všichni, ale maminka je v tomto ohledu nejvýraznější. „Je hodně emotivní člověk. Na tribuně z ní emoce úplně stříkají. Mně vůbec nepřekvapilo, co se objevilo na kostce během přenosu, protože to je prostě celá naše máma,“ směje se Klausová.

V této situaci by reagovala podobně. „Říkali jsme hned, že měl udělat krok a zkusit zakončit sám. Potom jsme s ním mluvili a on to viděl z ledu úplně jinak. Ale mamča tomu rozumí, jak na to kouká od doby, co byly Jakubovi čtyři roky. Názory nemá určitě od věci,“ tvrdí Voráčkova sestra. Po zápase si spolu volali a řešili ohlas, jaký její gesto vzbudilo. „K internetu a Facebooku tam nemá přístup, psala jsem jí to. Zajímalo jí, jak tam vypadá a co tam vyvádí, takže jsme se tomu zasmáli,“ tvrdí Klausová.

Na svého o 13 let mladšího sourozence, se kterým založila nadaci na podporu lidí s roztroušenou sklerózou, prozradila, jaký je Jakub Voráček otec. Od listopadu má se svojí přítelkyní syna Jakuba. „Je zodpovědný taťka, miluje malého z celého srdce. Myslím, že ho nebude rozmazlovat, ale mají spolu už odteď navázaný nejbližší kontakt.“

Máma ukázala kapitánovi, jak dát gól. Voráčkova sestra: Zajímalo ji, jak při tom vypadala
Video se připravuje ...

Na tribuně při zápase s Norskem - Voráčkova maminka Hana a jeho přítelkyně Nicole.
Na tribuně při zápase s Norskem - Voráčkova maminka Hana a jeho přítelkyně Nicole.

VIDEOPROFIL: Jakub Voráček, kapitán českého týmu
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud