16. května 2019 • 09:45

Soupisky na MS ONLINE: Kanadě vypadl Montour, Dánsko přišlo o vítěze Stanley Cupu

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové mistrovství světa na Slovensku už je v plném proudu a ani v roce 2019 není nouze o hvězdná jména. Americký tým povede Patrick Kane, Švédy hvězdný veterán Henrik Lundqvist, Rusové mají celou plejádu špičkových útočníků a český tým bude stavět na Jakubu Voráčkovi. Jak jsou na tom všechna mužstva? Podívejte se na jejich soupisky.



SKUPINA B

Česko

I čeští fanoušci se mohou těšit na nabušený tým protkaný několika hvězdami NHL v čele s Jakubem Voráčkem či Radko Gudasem z Philadelphie. Na celou soupisku, včetně nově zařazeného Milana Gulaše, se podívejte ve speciálním článku o české nominaci ZDE »

Rakousko

Pouze jediného hráče z NHL budou mít k dispozici Rakušané. Tým posílil na šampionát útočník Flyers Michael Raffl. Další dva rakouští zástupci z NHL - útočníci Thomas Vanek z Detroitu a Michael Grabner z Arizony - chybí. Pětatřicetiletý Vanek, který má české předky, v reprezentaci skončil a nehrál v ní od olympijských her v Soči v roce 2014, kdy dostal s Grabnerem a Michaelem Rafflem pokutu za flám během turnaje. Grabner hrál v národním týmu naposledy v září 2016 v kvalifikaci na OH v Pchjongčchangu. V NHL byl od začátku prosince do března mimo hru kvůli zranění oka.

Brankáři: Lukas Herzog (Salcburk/EBEL), David Kickert (Linec/EBEL), Bernhard Starkbaum (Vídeň/EBEL),

Obránci: Martin Schumnig, Steven Strong, Clemens Unterweger (všichni Klagenfurt/EBEL), Dominique Heinrich, Alexander Pallestrang (oba Salcburk/EBEL), Patrick Peter (Vídeň/EBEL), Markus Schlacher (Villach/EBEL), Raphael Wolf (Dornbirn/EBEL),

Útočníci: Alexander Cijan, Raphael Herburger, Thomas Raffl, Alexander Rauchenwald (všichni Salcburk/EBEL), Fabio Hofer, Dominic Zwerger (oba Ambri-Piotta/Švýc.), Thomas Hundertpfund (Klagenfurt/EBEL), Peter Schneider (Vídeň/EBEL), Benjamin Baumgartner (Davos/Švýc.), Manuel Ganahl (Lukko Rauma/Fin.), Konstantin Komarek (Malmö/Švéd.), Lukas Haudum (IK Pantern/Švéd.), Patrick Obrist (Kloten/Švýc.), Michael Raffl (Philadelphia/NHL).

Rusko

Hodně nadupaný tým bude mít Rusko, které je díky zámořským posilám pasováno v tuto chvíli na největšího favorita. Účast už potvrdily ofenzivní superzrbaně Alexandr Ovečkin, Jevgenij Malkin a Nikita Kučerov.

Brankáři: Ilja Sorokin (CSKA Moskva), Alexandr Georgijev (New York Rangers/NHL), Andrej Vasilevskij (Tampa Bay/NHL),

Obránci: Arťom Blažijevskij, Nikita Něstěrov (oba CSKA Moskva), Dinar Chafizullin, Arťom Zub (oba Petrohrad), Alexander Jelesin (Jaroslavl), Vladislav Gavrikov (Columbus/NHL), Bogdan Kiselevič (Winnipeg/NHL), Dmitrij Orlov (Washington/NHL), Michail Sergačov (Tampa Bay/NHL), Nikita Zajcev (Toronto/NHL),

Útočníci: Sergej Andronov, Michail Grigorenko, Kirill Kaprizov, Ivan Tělegin (všichni CSKA Moskva), Alexandr Barabanov, Sergej Plotnikov (oba Petrohrad), Jevgenij Kuzněcov, Alexandr Ovečkin (oba Washington/NHL), Arťom Anisimov (Chicago/NHL), Jevgenij Dadonov (Florida/NHL), Nikita Gusev (Vegas/NHL), Ilja Kovalčuk (Los Angeles/NHL), Nikita Kučerov (Tampa Bay/NHL), Jevgenij Malkin (Pittsburgh/NHL).

Švédsko

Tady je další letošní favorit! Soupiska severského týmu je neskutečně našlapaná a zkušené jména, jako je Henrik Lundqvist, prokládají mladé tváře například v podání Eliase Petterssona. Jasný kandidát na medaili.

Brankáři: Jhonas Enroth (Örebro), Henrik Lundqvist (New York Rangers/NHL), Jacob Markström (Vancouver/NHL),

Obránci: Lukas Bengtsson (Linköping), Mattias Ekholm (Nashville/NHL), Oliver Ekman-Larsson (Arizona/NHL), Erik Gustafsson (Chicago/NHL), Robert Hägg (Philadelphia/NHL), Philip Holm (Nižnij Novgorod/KHL), Adam Larsson (Edmonton/NHL), Marcus Pettersson (Pittsburgh/NHL), John Klingberg (Dallas/NHL),

Útočníci: Joakim Nygard (Färjestad), Anton Wedin (Timra), Jesper Bratt (New Jersey/NHL), Loui Eriksson (Vancouver/NHL), Patric Hörnqvist (Pittsburgh/NHL), Adrian Kempe (Los Angeles/NHL), Mario Kempe (Arizona/NHL), Marcus Krüger (Chicago/NHL), Anton Lander (Kazaň/KHL), Oskar Lindblom (Philadelphia/NHL), Elias Lindholm (Calgary/NHL), William Nylander (Toronto), Elias Pettersson (Vancouver/NHL), Dennis Rasmussen (Magnitogorsk/KHL), Alexander Wennberg (Columbus/NHL).

Švýcarsko

Překvapiví majitelé stříbra z posledního šampionátu nebudou mít medailovou obhajobu snadnou. Ve Švýcarsku ale v posledních letech rostou vynikající hokejisté a někteří z nich už účast potvrdili. Například kanonýr Kevin Fiala, který nepostoupil s Minnesotou ani do play off, talentovaný Nico Hischier nebo zkušený obránce Roman Josi z Nashvillu.

Brankáři: Reto Berra (Fribourg-Gottéron), Leonardo Genoni (Bern), Robert Mayer (Ženeva),

Obránci: Lukas Frick, Joël Genazzi (oba Lausanne), Roman Josi, Yannick Weber (oba Nashville/NHL), Raphael Diaz (Zug), Michael Fora (Ambri-Piotta), Romain Loeffel (Lugano), Janis Moser (Biel-Bienne),

Útočníci:Gaëtan Haas, Simon Moser, Tristan Scherwey (všichni Bern), Alessio Bertaggia, Grégory Hofmann (oba Lugano), Andres Ambühl (Davos), Christoph Bertschy (Lausanne), Lino Martschini (Zug), Damien Riat (Biel-Bienne), Noah Rod (Ženeva), Kevin Fiala (Minnesota/NHL), Nico Hischier (New Jersey/NHL), Philipp Kurashev (Québec Remparts/QMJHL), Vincent Praplan (Springfield/AHL), Sven Andrighetto (Colorado/NHL).

Lotyšsko

Lotyši nastoupí na mistrovství se čtyřmi hráči z Tipsport extraligy a třemi posilami z NHL. Do pětadvacetičlenného kádru se probojovali obránci Oskars Cibulskis z Hradce Králové, Ralfs Freibergs ze Zlína, Guntis Galvinš z mistrovského Třince a útočník Roberts Bukarts ze Sparty. Ze zámoří přijeli svou zemi reprezentovat útočníci Rudolfs Balcers z Ottawy, Teodors Blugers z Pittsburghu a nově také brankář Elvis Merzlikins z Columbusu, který ale odchytal celou sezonu v Luganu.

Brankáři: Kristers Gudlevskis (Dinamo Riga/KHL), Elvis Merzlikins (Columbus/NHL), Gustavs Davis Grigals (University of Alaska-Fairbanks/NCAA),

Obránci: Uvis Balinskis, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zile (všichni Dinamko Riga/KHL), Oskars Cibulskis (Hradec Kralové/ČR), Ralfs Freibergs (Zlín/ČR), Guntis Galvinš (Třinec/ČR), Janis Jaks (American International College/NCAA), Arturs Kulda (Čerepovec/KHL), Edgars Siksna (Saryarka Karaganda/VHL),

Útočníci: Oskars Batna, Lauris Darzinš, Martinš Dzierkals, Emils Gegeris, Gints Meija (všichni Dinamo Riga/KHL), Rihards Marenis (Mogo), Rodrigo Abols (Örebro/Švýc.), Toms Andersons (Langenthal/Švýc.), Rudolfs Balcers (Ottawa/NHL), Teodors Blugers (Pittsburgh/NHL), Rihards Bukarts (Schwenningen/Něm.), Roberts Bukarts (Sparta Praha/ČR), Miks Indrašis (Dynamo Moskva/KHL), Ronalds Keninš (Lausanne/Švýc.), Maris Bičevskis (Hradec/ČR).

Norsko

Největší norská hvězda Mats Zuccarello bude na Slovensku chybět, kvůli zranění a dlouhé sezoně v NHL se omluvil. Z nejlepší ligy na světě posílil reprezentaci jiný útočník Andreas Martinsen z Chicaga. Norové mají jeden z nejzkušenějších kádrů, v nominaci nechybí stáliece jako Jonas Holös, Mathis Olimb či Patrick Thoresen, po několika letech však chybí brankář Lars Haugen.

Brankáři: Henrik Holm (Stavanger), Jonas Arntzen (Leksand/Švéd.), Henrik Haukeland (TPS Turku/Fin.),

Obránci: Christian Bull (Storhamar), Johannes Johannesen (Stavanger), Christian Kasastul (Frisk Asker), Stefan Espeland (Valerenga Oslo), Alexander Bonsaksen (KooKoo Kouvola/Fin.), Jonas Holös (Fribourg-Gottéron/Švýc.), Erlend Lesund (Mora/Švéd.), Mattias Nörstebö (Frölunda/Švéd.),

Útočníci: Tommy Kristiansen, Niklas Roest (oba Sparta Sarpsborg), Tobias Lindström, Martin Röymark (oba Valerenga Oslo), Kristian Forsberg (Stavanger), Patrick Thoresen (Storhamar), Michael Haga (Mora/Švéd.), Andreas Martinsen (Chicago/NHL), Sondre Olden (Vídeň/EBEL), Mathis Olimb (Skelleftea/Švéd.), Mats Rosseli Olsen (Frölunda/Švéd.), Thomas Valkvae Olsen (Leksand/Švéd.), Alexander Reichenberg (Färjestad/Švéd.), Mathias Trettenes (Krefeld/Něm.).

Itálie

V pětadvacetičlenné nominaci hokejistů Itálie na mistrovství světa v Bratislavě a Košicích je i obránce s českými předky Jan Pavlu z německého druholigového Heilbronnu, který už loni pomohl Italům k návratu mezi elitu. Nechybí ani osmatřicetiletý útočník Armin Helfer z Val Pusterie, jenž v součtu s divizi I bude už na 19. světovém šampionátu.

Brankáři: Marco De Filippo Roia (Cortina/AlpsHL), Gianluca Vallini (Sterzing/AlpsHL), Andreas Bernard (Mannheim/Něm.),

Obránci: Armin Helfer, Armin Hofer (oba Val Pusteria/AlpsHL), Roland Hofer (Sterzing/AlpsHL), Stefano Marchetti (Bolzano/EBEL), Ivan Tauferer (Ritten/AlpsHL), Luca Zanatta (Olten/Švýc.), Alex Trivellato (Krefeld/Něm.), Jan Pavlu (Heilbronn/Něm.), Sean McMonagle (Frisk/Nor.),

Útočníci: Ivan Deluca, Marco Insam, Angelo Miceli (všichni Bolzano/EBEL), Raphael Andergassen, Markus Gander (oba Val Pusteria/AlpsHL), Anthony Robert Bardaro, Marco Rosa Gonzales (oba Asiago/AlpsHL), Peter Hochkofler (Salcburk/EBEL), Simon Kostner (Ritten/AlpsHL), Diego Kostner (Ambri-Piotta/Švýc.), Alex Lambacher (Heilbronn/Něm.), Giovanni Morini (Lugano/Švýc.), Joachim Ramoser (Inglostadt/Něm.).

SKUPINA A

Finsko

Hokejisté Finska mají v pětadvacetičlenné nominaci na mistrovství světa v Košicích a Bratislavě dvě posily z NHL - obránce Henriho Jokiharjua z Chicaga a útočníka Juha Lammikka z Floridy. Ve výběru kouče Jukky Jalonena s řadou hráčů bez velkých mezinárodních zkušeností je také osmnáctiletý talentovaný útočník Kaapo Kakko z TPS Turku, kterého prognózy na červnový draft NHL řadí na druhé místo.

Brankáři: Jussi Olkinuora (Pelicans Lahti), Veini Vehviläinen (Kärpät Oulu), Kevin Lankinen (Rockford/AHL),

Obránci: Jani Hakanpää, Atte Ohtamaa (oba Kärpät Oulu), Oliwer Kaski (Pelicans Lahti), Henri Jokiharju (Chicago/NHL), Miika Koivisto (Dynamo Moskva/KHL), Mikko Lehtonen (HV 71/Švéd.), Petteri Lindbohm (Lausanne/Švýc.), Niko Mikkola (San Antonio/AHL),

Útočníci: Kristian Kuusela, Niko Ojamäki (oba Tappara Tampere), Marko Anttila, Sakari Manninen (oba Jokerit Helsinky/KHL), Arttu Ilomäki (Lukko Rauma), Kaapo Kakko (TPS Turku), Joel Kiviranta (Sport Vaasa), Eetu Luostarinen (KalPa Kuopio), Juhani Tyrväinen (IFK Helsinky), Juho Lammikko (Florida/NHL), Harri Pesonen (Langnau/Švýc.), Toni Rajala (Biel/Švýc.), Jere Sallinen (Örebro/Švéd.), Veli-Matti Savinainen (Kunlun/KHL).

Francie

Jordann Perret, který strávil minulé dvě sezony v extralize v dresu Pardubic a minulý týden se stal posilou Hradce Králové, nechybí v nominaci hokejistů Francie na mistrovství světa na Slovensku. V pětadvacetičlenném kádru kádru Philippea Bozona je také další útočník Sacha Treille, jenž působil od roku 2017 rovněž v pardubickém Dynamu, ale letos v lednu odešel do Grenoblu.

Brankáři: Henri-Corentin Buysse (Amiens), Florian Hardy (Angers), Sebastian Ylönen (Anglet),

Obránci: Hugo Gallet, Jonathan Janil (oba Bordeaux), Florian Chakiachvili (Rouen), Pierre Crinon (Gap), Olivier Dame-Malka (Nice), Kévin Hecquefeuille (Mulhouse), Antonin Manavian (Grenoble), Thomas Thiry (Zug/Švýc.),

Útočníci: Teddy Da Costa, Damien Fleury, Guillaume Leclerc, Sacha Treille (všichni Grenoble), Anthony Guttig, Nicolas Ritz (oba Rouen), Eliot Berthon, Timothé Bozon (oba Ženeva/Švýc.), Cédric Di Dio Balsamo (Lyon), Peter Valier (Bordeaux), Charles Bertrand (Fribourg-Gottéron/Švýc.), Valentin Claireaux (Sport Vaasa/Fin), Jordann Perret (Pardubice/ČR), Anthony Rech (Schwenningen/Něm.).

Kanada

Brankáři: Mackenzie Blackwood (New Jersey/NHL), Matt Murray (Pittsburgh/NHL), Carter Hart (Philadelphia/NHL),

Obránci: Dante Fabbro (Nashville/NHL), Darnell Nurse (Edmonton/NHL), Shea Theodore (Vegas/NHL), Damon Severson (New Jersey/NHL), Troy Stecher (Vancouver/NHL), Thomas Chabot (Ottawa/NHL), Philippe Myers (Philadelphia/NHL)

Útočníci: Anthony Mantha, Tyler Bertuzzi (oba Detroit/NHL), Mark Stone, Jonathan Marchessault (oba Vegas/NHL), Mathieu Joseph, Anthony Cirelli (oba Tampa Bay/NHL), Sean Couturier (Philadelphia/NHL), Adam Henrique (Anaheim/NHL), Dylan Strome (Chicago/NHL), Kyle Turris (Nashville/NHL), Sam Reinhart (Buffalo/NHL), Tyson Jost (Colorado/NHL), Pierre-Luc Dubois (Columbus/NHL).

Německo

Němci budou chtít na turnaji překvapit. K účasti ve vyřazovací fázi soutěže jim má pomoct hlavně trio z NHL ve složení Leon Draisaitl, Dominik Kahun, Korbinian Holzer. Dalším a posledním hráčem týmu, který nepůsobí v DEL lize, je útočník Marc Michaelis, jenž válí v americké univerzitní lize NCAA.

Brankáři: Mathias Niederberger (Düsseldorf), Niklas Treutle (Norimberk), Philipp Grubauer (Colorado/NHL),

Obránci: Denis Reul, Moritz Seider (oba Mannheim), Jonas Müller (Eisbären Berlín), Moritz Müller (Kolín nad Rýnem), Marco Nowak (Düsseldorf), Yannic Seidenberg (EHC Mnichov), Benedikt Schopper (Straubing), Korbinian Holzer (Anaheim/NHL),

Útočníci: Yasin Ehliz, Patrick Hager, Frank Mauer (všichni EHC Mnichov), Markus Eisenschmid, Matthias Plachta (oba Mannheim), Lean Bergmann (Iserlohn), Gerrit Fauser (Wolfsburg), Stefan Loibl (Straubing), Marcel Noebels (Eisbären Berlín), Leonhard Pföderl (Norimberk), Frederik Tiffels Kolín nad Rýnem), Marc Michaelis (Minnesota State University/NCAA), Leon Draisaitl (Edmonton/NHL), Dominik Kahun (Chicago/NHL), Stefan Loibl (Straubing).

Slovensko

Domácí tým to nebude mít snadné, tlak na úspěch bude velký, hokej bude v zemi několik týdnů tématem číslo jedna! Pomoci přichází i posily z NHL, nikdo si nechce nechat šampionát ujít. Hvězdami budou Tomáš Tatar či Richard Pánik. Výrazně by měli svému celku pomoci i zkušení Andrej Sekera či mistr světa z roku 2002 Ladislav Nagy.

Brankáři: Marek Čiliak (Kometa Brno/ČR), Patrik Rybár (Grand Rapids/AHL), Denis Godla (KalPa Kuopio/Fin)

Obránci: Patrik Koch (Košice), Michal Čajkovský (Dynamo Moskva/KHL), Erik Černák (Tampa Bay/NHL), Marek Ďaloga (Mora/Švéd.), Martin Fehérváry (HV 71/Švéd.), Christián Jaroš (Ottawa/NHL), Martin Marinčin (Edmonton/NHL), Andrej Sekera (Edmonton/NHL),

Útočníci: Dávid Buc, Adam Liška, Matúš Sukeľ (všichni Slovan Bratislava/KHL), Mário Lunter, Tomáš Zigo (oba Banská Bystrica), Dávid Bondra (Poprad), Róbert Lantoši (Nitra), Ladislav Nagy (Košice), Marko Daňo (Manitoba/AHL), Libor Hudáček (Liberec/ČR), Michal Krištof (Kärpät Oulu/Fin.), Richard Pánik (Arizona/NHL), Marián Studenič (Binghamton/AHL), Tomáš Tatar (Montreal/NHL).

USA

Americký tým nebýval vždy na šampionátu postrachem, ale časy se mění. Tentokrát čekejte velká jména, přijede superhvězda Patrick Kane i se střelcem Alexem DeBrincatem z Chicaga. V obraně se objeví například veterán Ryan Suter. Nominaci doplnili sedmnáctiletý útočník Jack Hughes, který je favoritem červnového draftu NHL, a obránci Christian Wolanin z Ottawy a Adam Fox z Harvard University.

Brankáři: Thatcher Demko (Vancouver/NHL), Cayden Primeau (Northeastern Univ./NCAA), Cory Schneider (New Jersey/NHL),

Obránci: Noah Hanifin (Calgary/NHL), Quinn Hughes (Vancouver/NHL), Alec Martinez (Los Angeles/NHL), Brady Skjei (NY Rangers/NHL), Ryan Suter (Minnesota/NHL), Christian Wolanin (Ottawa/NHL), Adam Fox (Harvard/NCAA), Zach Werenski (Columbus/NHL)

Útočníci: Alex DeBrincat, Patrick Kane (oba Chicago/NHL), Johnny Gaudreau, Derek Ryan (oba Calgary/NHL), Luke Glendening, Dylan Larkin (oba Detroit/NHL), Jack Eichel (Buffalo/NHL), Clayton Keller (Arizona/NHL), Chris Kreider (NY Rangers/NHL), James van Riemsdyk (Philadelphia/NHL), Frank Vatrano (Florida/NHL), Colin White (Ottawa/NHL), Jack Hughes (US U18/NSDAP).

Dánsko

S jednou posilu z NHL hrají na šampionátu Dánové, kouč Ehlers má k dispozici zkušeného útočníka Mikkela Boedkera z Ottawa. Vítěz Stanley Cup Lars Eller z Washigtonu opustil tým kvůli zranění. Na farmě v AHL působí další útočník Mathias Bau Hansen, talentovaný Joachim Blichfeld hraje kanadskou juniorskou soutěž WHL. V nominaci je hned čtveřice hráčů z Jokeritu Helsinky. Při absenci Frederika Andersena by měl být brankářskou jedničkou Sebastian Dahm.

Brankáři: Patrick Galbraith (SoenderjyskE), Simon Nielsen (Herning), Sebastian Dahm (Iserlohn/Něm.),

Obránci: Oliver Lauridsen, Jesper Jensen Aabo (oba Jokerit Helsinky/KHL), Phillip Bruggisser (Krefeld/Něm.), Matias Lassen (Malmö/Švéd.), Oliver Larsen (Pantern/Švéd.), Stefan Lassen (Almtuna/Švéd.), Nicholas B. Jensen (Bremerhaven/Něm.), Markus Lauridsen (HV 71/Švéd.),

Útočníci: Nicklas Jensen, Peter Regin (oba Jokerit Helsinky/KHL), Morten Poulsen (Herning), Julian Jakobsen (Aalborg), Morten Madsen (Timra/Švéd.), Nicolai Meyer (Södertalje/Švéd.), Nick Olesen (Pantern/Švéd.), Mikkel Boedker (Ottawa/NHL), Joachim Blichfeld (Portland/WHL), Mathias Bau Hansen (Hershey/AHL), Frederik Storm (Malmö/Švéd.), Mathias From (AIK Stockholm/Švéd.), Jonas Roendbjerg (Växjö/Švéd.), Jesper Jensen (Skelleftea/Švéd.).

Velká Británie

Blíží se velká sláva! Velká Británie se v květnu po 25 letech představí mezi hokejovou elitou na mistrovství světa. Hlavní kouč Pete Russell jako první zveřejnil konečnou nominaci pro turnaj na Slovensku. Z 25 hráčů jen dva působí mimo britskou ligu. Mezi nejzajímavější hráče patří 39letý Skot Colin Shields, bratr chicagského útočníka Brendana Perliniho Brett či talentovaný Liam Kirk, který byl loni draftován Arizonou a aktuálně působí v kanadské juniorské soutěži OHL.

Brankáři: Ben Bowns, Thomas Murdy (oba Cardiff Devils), Jackson Whistle (Sheffield Steelers),

Obránci: Tim Billingsley, Stephen Lee (oba Nottingham Panthers), Evan Mosey, Mark Richardson (oba Cardiff Devils), Ben O'Connor, David Phillips (oba Sheffield Steelers), Dallas Ehrhardt (Manchester Storm), Paul Swindlehurst (Belfast Giants),

Útočníci: Ollie Betteridge, Robert Farmer, Robert Lachowicz, Brett Perlini (všichni Nottingham Panthers), Robert Dowd, Jonathan Phillips (oba Sheffield Steelers), Luke Ferrara, Ben Lake (oba Coventry Blaze), Ben Davies (Guildford Flames), Mike Hammond (Manchester Storm), Matthew Myers (Cardiff Devils), Colin Shields (Belfast Giants), Liam Kirk (Peterborough/OHL), Joseph Lewis (Kaufbeuren/Něm.).

MS 2019: Češi chtějí medaili. Překvapí nováček z Británie?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Skupina B
Články odjinud