20. května 2019 • 13:50

S Vorasem a Símou jsme si sedli, přiznal Frolík čtenářům. Co hraje v kabině?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když byl v NHL pasován na defenzivního specialistu, na MS zatím Michael Frolík pobral v šesti zápasech 12 bodů (6+6) a je tahounem české reprezentace. „Všechno se bude odvíjet od čtvrtfinále. Tam se to láme. Podle toho se bude odvíjet i odměna,“ culil se Frolík v rozhovoru se čtenáři iSport.cz přímo z Bratislavy na otázku, jestli ho za jeho výkony na šampionátu čeká odměna od partnerky Diany Kobzanové. Koho z českého týmu Frolík nejvíc obdivuje, jak vidí šance na medaili či co hraje v české kabině? Projděte si všechny jeho odpovědi!



Michael Frolík

Roman, 20. května 2019
Ahoj, jaký tým by sis přál do čtvrtfinále MS? Je nějaký tým, který ti vyloženě sedí jako soupeř? Osobně si myslím, že na úspěch letos máme. Děkuji a hodně štěstí.
Ahoj, díky moc za podporu. Ve čtvrtfinále už si nevyberete, každý soupeř má velkou kvalitu. A nějak spekulovat, vypočítávat, to se nikdy moc nevyplácí. Snažíme se vždycky hrát naplno a jak to vyjde, tak to vyjde. Děkujeme všem fanouškům za podporu, moc nám pomáhá. Díky za otázky, už musím jít na oběd... Už je docela dost hodin:)
svoboda adam, 20. května 2019
Čau Tykáš trenérovi Říhovi?
Vykám mu.
Tomáš Lukáš, 20. května 2019
Čau Frolda. Hrajes radsi pravý nebo levý křídlo?
Ahoj. Posledních pár let jsem byl radši na pravé straně, cítím se tam komfortněji. Ale můžu hrát i levé křídlo, nemám s tím problém.
Casper, 20. května 2019
Ahoj, jak moc je v NHL kladen duraz na spravnou stravu? Co treba jite na tripech, dekuji za odpoved.
Ahoj. Každý tým to má trochu jinak nastavené, ale většinou je velký trend, že se pořád všichni snaží jíst zdravě a bio věci... V sezoně se taky snažím jíst zdravěji, ale striktní dietu nebo stravu nedodržuju. Zápasy jsou náročné, takže je třeba mít energii.
Casperix, 20. května 2019
Zahrajes si nekdy hry na konzolich popripade jake?
Tím, že mám doma dvě holky, už se k tomu moc nedostanu. Ale když je někdy chvíle, třeba když nemůžu po zápase spát, tak si na PlayStation zahraju FIFU.
Hřebík Petr , 20. května 2019
tak chlape v Kamenných Žehrovicích čekáme na medaili doufám že bude zlatá...
Teď se soustředíme na další zápas, což jsou Švýcaři. Potom všichni víme, že je to o jednom utkání. My se snažíme na něj připravit nejlíp, jak budeme moct. A potom už se může stát cokoliv.
Vašek , 20. května 2019
Dobrý den Michale, dříve bylo ve zvyku, že hráči, kterým končila smlouva na MS nejezdil, letos ale máme v týmu pár výjimek. Myslíte, že se situace mění a hráči budou jezdit i bez smlouvy v NHL? Vy sám byste letos přijel i bez platného kontraktu?
Dobrý den. Je pravda, že já jsem v té situaci jednou byl, a v dřívějších letech jsem taky nejel. Ale u mě to bylo dané tím, že jsem byl poprvé v kariéře volný hráč a nechtěl jsem riskovat zranění, protože jsem měl šanci podepsat dlouhodobější kontrakt. Každý hráč je v jiné situaci. Myslím si, že Bratislava bylo velké lákadlo, takže někteří kluci přijeli i s tím riskem, že neměli smlouvu.
Mirka, 20. května 2019
Gratuluji ke skvělým úspěchům, moc Vám fandím. Jak moc se s týmem cítíte letos ve formě ? Dočkáme se medaile ? :))
Dobrý den, díky za podporu. Skupina je vždycky náročná, ale to hlavní je o jednom utkání. My zítra máme dobrý test se Švýcary, doufám, že se to na dobře připravíme. Já bych se spíš soustředil na to, abychom zvládali každý zápas. Jdeme postupně. Takže bych teď radši nerad říkal něco o medaili.
Trautenberg, 20. května 2019
Jestli bude special odměna od Diany za super výkony na MS? Jestli radši nebudeš chtít v příštích sezonách hrát za klub v USA?
Všechno se bude odvíjet od čtvrtfinále. Tam se to láme. Podle toho se bude odvíjet i odměna:) V Americe jsem si zahrál za dva kluby (Florida a Chicago), žilo se mi tam dobře a vůbec bych se tomu nebránil si zase zahrát tam.
Maruška, 20. května 2019
Co nosíš pod kalhotama? Jseš i někdy naostro?:-)
Na ledě, nebo v civilu?:)
Jaromír, 20. května 2019
Dobrý den, máte chuť si na konci kariéry zahrát ještě za Kladno? Kde byste chtěl nastoupit v případě výluky? Děkuji
Dobrý den. Já ještě úplně nepřemýšlím o tom, že bych se vracel, ale kdyby to nastalo, na Kladně jsem vyrůstal, k hokeji mě tam přivedli. Kdyby se to nějak sešlo, klidně bych si za Kladno rád zahrál. A co v případě výluky? Těžko říct, musíme si počkat, jak to v zámoří nastane. Pokud ano, řešil bych to, až k tomu dojde.
fanoušek hokeje, 20. května 2019
Dobrý den, chci se zeptat, jak se Vám hraje v první lajně s Jakubem Voráčkem a Dominikem Simonem. Vaše lajna je hodně produktivní, což nebylo na předchozích šampionátech úplně zvykem od českého týmu dávat tolik gólu. Chtěl bych popřát hodně štěstí do dalších boju a věřím v placku letos.
Dobrý den, moc díky za podporu. S Vorasem a Símou jsme si sedli. Voras je super hráče, dokazuje to spoustu let. Patří k nejlepším v NHL. Síma není úplně klasický centr, ale myslím si, že se s tím pere velice dobře. Snažíme se každý zápas si k tomu něco říkat, aby komunikace byla dobrá a byli jsme sladění. Pořád nás to nejdůležitější čeká, snad tu formu udržíme, až půjde do tuhého.
míček, 20. května 2019
Možná budu mít zvláštní dotaz, jak to funguje s hokejkami? Platí je vždy klub a nebo dojde i někdy na situaci, že musí sám hráč, pokud ji třeba ze vzteku zlomí? Kolik cca taková hokejka stojí? Je to třeba pro klub určitá zátěž nebo to zas tak drahé není? Kolik jich spotřebuješ za sezonu?
Dobrý den. V NHL to funguje tak, že všechno platí klub. Samozřejmě je na to nějaký rozpočet, ale myslím si, že se nikdy nestalo, že už hokejky nekoupí. Když nějakou zlomíte vzteky a oni to vidí, tak to není úplně dobrý, ale moc často se to nestává. Myslím si, že cena se pohybuje kolem osmi deseti tisíc u nových typů. Já je naštěstí moc nelámu, ale jsou hráči, kterým až tak dlouho nevydrží. Za sezonu jich mám hodně, ale spotřebuju kolem třiceti.
Lumír, 20. května 2019
Jak vzpomínáte na trenéra Aloise Hadamczika? Byl v něčem povahově podobný Miloši Říhovi?
Já na trenéra Hadamczika vzpomínám v dobrém, v šestnácti mě vzal poprvé na dvacítky, což byl od něj docela riskantní tah. Ale nakonec jsme tam udělali medaili, která byla od té doby poslední na dvacítkách. Potom jsem s ním odehrál dvě mistrovství a dvakrát z toho byl bronz. Každý kouč je jiný, každý má svoje věci. A já bych je asi tedy neporovnával.
Hynek, 20. května 2019
Ahoj, plánuješ někdy návrat do Česka a nebo je možné, že zůstaneš natrvalo žít v zámoří?
Ahoj, kdybych to měl říct teď, asi mě to láká zpátky vrátit se do Čech. Mám tady rodinu, kamarády.
Tereza, 20. května 2019
Ahoj, jak si myslíš, že si povede Kladno v extralize? Děkuji moc za odpověď. Ať to stále tak střílí, hodně štěstí, dobrého soupeře do čtvrtfinále a hlavně ať je za týden důvod k radosti.
Ahoj, díky za podporu. Pokud jde o Kladno, záleží, jestli tam Jarda (Jágr) přivede nějaké hráče. Doufám, že jo. Že se jim bude dařit, přivedou i nějaké další sponzory a v extralize se další roky udrží.
Tereza, 20. května 2019
Ahoj, přijedeš také na Hokejky pro Kluka Puka?
Ahoj, ještě přesně nevím, ale určitě je super věc, jak Voras se svojí nadací pomáhá.
Lukáš Bolech, 20. května 2019
Dobrý den pane Frolíku, chtěl bych vám moc poděkovat za dosud podané výkony v české reprezentaci a také bych se chtěl zeptat, zda máte větší motivaci na úspěch, když je v Bratislavě tolik českých fanoušků.
Dobrý den, moc díky za podporu, která je hodně slyšet. Na každém šampionátu chcete udělat nějaký úspěch, ale tady je daleko lepší atmosféra a o dost líp se hraje, když vám fandí celý stadion a stojí za vámi.
Vadim Kostenko, 20. května 2019
Ahoj, Michael vám od roku 1998 píše jako fanoušek českého národního týmu. Zajímalo by mě, kdo je pro tebe na tomto mistrovství světa hlavním motivátorem a inspirací? Vaše hra je to, co fanoušci čekali.
Ahoj, díky moc za podporu. Pomáhá nám. Vždycky, když má člověk šanci hrát za nároďák, je to motivace sama o sobě. A když to moc nejde, je tam od toho i trenér, aby nás dobře namotivoval.
Adam, 20. května 2019
Zdravím, jaký je váš oblíbený fotbalový klub?A který tým podle vás vyhraje Stanley Cup?
Dobrý den. Žádný konkrétní fotbalový klub nemám, ale když hrají Manchester United, koukám na ně. A hodně sleduju Premier League. Protože tu jako jedinou z evropských lig dávají v zámoří často. A Stanley Cup? Je to těžký, ale asi bychom to všichni přáli Bostonu...
Erik555, 20. května 2019
Zdravím Michale. Jaký nejvtipnější moment vás na současném mistrovství potkal a koho si ve vašem týmu vážíte nejvíc ?
Zdravím vás. Asi Vorase si vážím nejvíc, vyrůstali jsme spolu. Jakou má kariéru v NHL, to mluví samo o sobě. Vzájemně se respektujeme. A vtipné momenty? Maséři se v kabině snaží neustále dělat srandu, což je trošku jiné, než na co jsme zvyklí z Ameriky.
Dominik , 20. května 2019
Jaký bylo hrát s Jardou Jagrem?
Dobrý den. Bylo to super. Když jsem vyrůstal, vzhlížel jsem k němu. Jsme oba z Kladna. Když mi bylo šestnáct a byla výluka, tak jsme si spolu v Kladně zahráli. Bylo super ho sledovat, jak se připravuje na zápasy i mimo led a pozorovat ho při trénincích.
Petr, 20. května 2019
Dobrý den Michale, prvně, moc hezky se na Vás dívá, hrajete perfektně, ostatně jako celý tým. Jen přeji hodně štěstí a snad nějakou placku uděláte. Dotaz - jakou rád posloucháš muziku a oblíbený film? Díky za odpověď
Dobrý den, díky za podporu! Pokud jde o muziku, nemám vyhraněný styl, poslouchám od všeho trochu. V kabině nám hrají Kabáti, ti se dobře poslouchají. Pokud jde o filmy, mám rád filmy podle skutečné události, pravdivé příběhy.
Michal , 20. května 2019
Chtěl si se odmalička věnovat hokeji? Nebo jsi se chtěl věnovat jiné práci? ☺️
Ahoj. Můj táta hrál hokej, brácha starší taky. Takže to bylo hned od začátku o hokeji. Do dvanácti nebo třinácti jsem hrál i fotbal. Potom jsem se rozhodl pro hokej. Byl od začátku číslo jedna.

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud