24. května 2019 • 11:40

Český tým zbrojil na Kanadu. Hrál se fotbálek, Vrána makal na ledě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRATISLAVY | Český národní tým zvládl úspěšně čtvrtfinálový souboj s Německem (5:1) a poprvé od roku 2015 si zahraje na světovém šampionátu semifinále, ve kterém narazí v sobotu (19:15) na Kanadu. Dnes měli hokejisté na mistrovství světa zápasové volno, které využili k přípravě na boje o medaile. Vybraní svěřenci trenéra Miloše Říhy absolvovali krátký trénink, který jsme sledovali ONLINE. Dost hráčů hrálo fotbálek, na ledě nechyběli třeba brankář Patrik Bartošák nebo náhradník ze zápasu proti Německu Jakub Vrána.



Aktualizovat stránku

12:10 To je z dnešního tréninku hokejového národního týmu vše. Semifinále Česko - Kanada je na programu v sobotu v 19.15 v Bratislavě.

12:05 Hráči se shodli, jak moc je láká medaile. Ale nechtěli předbíhat. "Uděláme maximum, abychom zvládli semifinále. To je ten hlavní úkol. Už jenom kvůli skvělým fanouškům," řekl k tomu řízný obránce Radko Gudas.

12:00 Asistent Robert Reichel o Kanadě řekl, že je to tým bez extra velkých hvězd, ale pracují jako mužstvo.

11:57 Radko Gudas mluvil o tom, že Kanada má čtyři silné pětky. A to, jak si hlídali německého kanonýra Draisaitla, takhle si budou muset hlídat všechny kanadské hráče.

11:55 Někteří hráči ještě zůstávají na ledě. Mezitím probíhají rozhovory.

11:31 Vypadá to, že na led nikdo z dalších hráčů nepřijde. Čtveřice Zámorský, Sklenička, Vrána a Chytil dělají různá cvičení ve třetině, z gólmanů zůstává dvojice Hrubec - Bartošák.

11:28 Na ledě je i útočník Jakub Vrána, který se v minulém utkání nevešel do sestavy. Vítěz Stanley Cupu všechno sledoval jenom na dálku. Je otázkou, jestli dostane šanci zítra, nebo ne. To se ještě uvidí.

Český tým byl jediný, který během pátku v tréninkové hale trénoval.
Český tým byl jediný, který během pátku v tréninkové hale trénoval.

11:26 Na ledě je už i gólman Patrik Bartošák. Dá se očekávat, že další hráči už nepřijdou, v útrobách haly mají individuální program.

11:24 Na ledě méně vytěžovaní hráči: Sklenička, Zámorský, Vrána, Chytil. S nimi kouč Zdeněk Orct a Karel Mlejnek. Trenéři Miloš Říha a Robert Reichel vše sledují z civilu ze střídačky.

Jak bude hokejem žít Staroměstské náměstí? Čtěte ZDE>>>

11:22 Podle aktuálních informací od mluvčího národního Zdeňka Zikmunda je trénink nepovinný, bude na něm jenom pár hráčů. Zbytek hráčů je v posilovně, někteří hrají fotbal.

11:18 Na ledě je zatím jako jediný z hráčů gólman Šimon Hrubec, který včerejší čtvrtfinále s Němci jistil ze střídačky jako dvojka.

11:13 Někteří hráči ještě venku hrají fotbálek, možná ne všichni půjdou na led...

11:10 Český tým je jediný, který během dneška bude v tréninkové hale trénovat.... Rituál je rituál.... Kouč Miloš Říha dopředu avizoval, že se nebude jednat o dlouhou tréninkovou jednotku.

11:08 Trénink by měl začít až v 11.15 hodin. Opět v tréninkové hale. A ve stejný čas. Zdá se, že už je to zaběhnutý vítězný rituál. Který nikdo nechce měnit.

10:00 Čeští hokejisté po vítězném čtvrtfinále s Německem začnou dopolední trénink kolem 11. hodiny. Sledujte naši online reportáž z přípravy na semifinále s Kanadou.

Hokej s Německem smetl ve sledovanosti Ordinaci, Krejzovi i volební debatu! »

Vémolice přišla až v závěru. Proti Kanadě musíme být ještě lepší, shodli se Vémola s Platilem
Video se připravuje ...

Dvořákovi a jejich dvacátý první šampionát. Kamarádí se s Voráčkem, Hadamczik kvůli nim meškal
Video se připravuje ...

Maséři národního týmu: Pro štěstí jsme přivezli slona a Patrika Bartošáka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud