20. ledna 2021 • 16:28

Hašek o odebraném MS i objetí Fasela s Lukašenkem: Možná to tak nechtěl

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší hokejové mistrovství světa historie sliboval běloruský prezident Alexandr Lukašenko, jeho země ho prý klidně uspořádá sama. Teď však o pořadatelství šampionátu v Minsku přišel. Rozhodla o tom v pondělí rada IIHF. Kde se bude šampionát konat a jaký má na celou situaci názor legendární gólman Dominik Hašek?  



„Rozhodnutí zrušit šampionát v Bělorusku bylo očekávané. Byl tam tlak, ani ne tolik od sponzorů, jako od lidí a veřejnosti. Nakonec to rozhodnutí bylo učiněno a z mé strany to bylo správné,” říká Hašek.  

V rozhovoru pro iSport TV se také rozpovídal o tom, jak se šéf IIHF René Fasel nechal natočit s Lukašenkem ve vřelém objetí. „Pan Fasel udělal chybu, co si budeme povídat…Video obletělo celý svět, kritiků bylo nespočetně. Možná to ale ani tak nechtěl,” vysvětluje jeden z nejlepších gólmanů historie.

Co dalšího řekl o (ne)konání šampionátu v Bělorusku? Povídejte se ve VIDEU.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud