29. května 2021 • 15:05

Nominace na MS v hokeji ONLINE: Posila pro Rusko, dorazí Bobrovskij

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji už začalo! Turnaj v lotyšské Rize odstartoval v pátek. Kvůli nejrůznějším opatřením ohledně pandemie koronaviru se nominace jednotlivých týmů nerodily lehce. Filip Pešán může počítat se šesti posilami z NHL. Jak se vyvíjí soupisky i dalších týmů? Novinky a změny v nominacích sledujte ONLINE na iSport.cz.



Nominace na MS ONLINE>>>
Program MS v hokeji 2021 >>

ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji
7. 5. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bělorusko Bělorusko Česko Česko Finsko Finsko Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Německo Německo Norsko Norsko Rusko Rusko Slovensko Slovensko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA Velká Británie Velká Británie
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 5. 2021
23:35
7. 5. 2021
Česko

Jen několik minut poté, co čeští hokejisté zvítězili již pošesté za sebou v přípravě na mistrovství světa, skončila sezona ve Švýcarsku zkušenému útočníkovi Janu Kovářovi. Ofenzivní tahoun, jenž ovládl statistiky základní části NLA, vybojoval s Zugem mistrovský titul a s 15 kanadskými body (1+14) si podmanil i bodování play off. Ročník pro čerstvého šampiona ale nekončí, v nejbližších dnech by se měl hlásit reprezentačním trenérům. „Jednoznačně nenechám Honzu týden slavit. Blahopřeji mu na dálku, počkám den dva, zavolám mu a budu ho tlačit, aby se k týmu co nejdřív připojil,“ nastínil Filip Pešán. Hlavní kouč zároveň potvrdil, že mimo hru o účast na šampionátu je ostřílený veterán Roman Červenka. Z finalistů evropských soutěží už čeká jen na obránce Lukáše Kloka, který bojuje ve Finsku o titul s Lukkou Rauma.   

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
23:24
7. 5. 2021
Česko

Hned po dvojutkání se Slovenskem dochází u české hokejové reprezentace k dalším změnám. V následující přípravě na mistrovství světa již nebude pokračovat brankář Mladé Boleslavi Jan Růžička. S národním týmem se bude nadále připravovat liberecký fantom Petr Kváča, jenž si v pátek připsal vítěznou premiéru. Tým kouče Filipa Pešána v neděli přivítá i další posily. K českému mužstvu se připojí obránce Michal Moravčík a útočník Jiří Smejkal, oba hráči finské Tappary Tampere.

 

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
22:59
7. 5. 2021
Česko

Získá český národní tým pro mistrovství světa další posily z NHL? Ve hře by přeci jen mohl být útočník Pavel Zacha! Tahoun New Jersey Devils, který se z účasti na šampionátu omluvil kvůli zranění, podle slov trenéra hokejové reprezentace Filipa Pešána volal kouči během druhého přípravného utkání se Slovenskem (2:1). Rozmyslel si snad své rozhodnutí? To už by brzy mohlo být jasné!

Velice nadějně vypadá příjezd brankáře San Jose Josefa Kořenáře. Český kouč prozradil, že je s kolegy ochotný čekat na třiadvacetiletého gólmana Sharks. „Velice nad ním uvažujeme. A nejspíš se stane, že dorazí až do Rigy,“ prozradil Pešán. 

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
13:11
7. 5. 2021
Česko

K českému týmu se ve finální fázi přípravy na MS naopak připojí dvojice Michal Moravčík a Jiří Smejkal z finské Tappary. Pro ně skončila klubová sezona ve středu, kdy Tappara prohrála souboj o třetí místo v lize s IFK Helsinky. „Měli by se připojit v neděli večer,“ řekl Špaček s tím, že po dnešním večerním zápase zřejmě opustí kádr i jeden ze čtveřice brankářů, kteří se s týmem nyní připravují.

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
13:02
7. 5. 2021
Česko

Před druhým zápasem proti Slovensku přišly v českém kádru tři škrty. Na MS se určitě nepodívají Vojtěch Mozík, Ondřej Najman a Pavel Kousal. „Kdyby se něco stalo, tak bychom je pozvali zpět, ale momentálně jsou vyřazeni,“ řekl asistent trenéra Jaroslav Špaček v on-line rozhovoru novinářům před dnešní večerní odvetou. „Uvolnili jsme je, abychom je tady nezdržovali, když už nejsou v sestavě. Budou koukat na hokej doma,“ uvedl Špaček.

Užijte si MS v hokeji u vás doma! Sledujte unikátní studia iSport.cz s Ručinským, Sýkorou či Koreisem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud