7. dubna 2012 • 15:49

S Rolinkem to vypadalo bledě, ale na mistrovství světa pojede

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci o tom neměli nejmenší tušení, ale v minulých dnech to vypadalo hodně bledě s účastí Tomáše Rolinka na mistrovství světa ve Stockholmu a Helsinkách (4. – 20. května).



Kapitán šampionů z Kolína nad Rýnem 2010 silně zvažoval reprezentační rezignaci kvůli nepříjemnému zranění kyčle, kvůli němuž nemohl odehrát poslední zápas klubové sezony v Magnitogorsku.

Rolinek to sám neviděl moc dobře, vypadalo to, že se trenéru Hadamczikovi bude muset omluvit, ale podle jeho čerstvého tvrzení se do prestižního turnaje zvládne dát do kupy. „Půjdu do toho,“ sdělil 32letý bojovník pro iSport.cz.

Velkou pomocí v posledním období byl Rolinkovi vyhlášený fyzioterapeut Pavel Kolář, to on zjistil pravou příčinu útočníkových potíží a také je zvládá odstraňovat. V Rusku totiž reprezentantovi tvrdili, že v nepořádku jsou třísla.

Tomáš Rolinek věřil, že se po debaklu od Finska jeho tým proti Rusům vzchopí.
Tomáš Rolinek věřil, že se po debaklu od Finska jeho tým proti Rusům vzchopí.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud