16. prosince 2014 • 12:47

Zájem je nejen o MS... Také zápas se Švédy už je téměř vyprodaný

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová reprezentace se ve čtvrtek představí českým fanouškům na domácím ledě poprvé v sezoně, která vyvrcholí MS v Praze a Ostravě. Od 18:30 hostí v pražské O2 areně v rámci Euro Hockey Tour Švédsko. Hala s kapacitou přes 17 tisíc míst bude s největší pravděpodobností vyprodaná, protože v úterý dopoledne zbývalo posledních 450 vstupenek. A velký zájem je i o únorové zápasy s Ruskem, které se odehrají v Karlových Varech a O2 areně.



Volné lístky na úvodní utkání Channel One Cupu se Švédskem jsou už jen do čtvrtého patra. „V den akce budeme zřejmě uvolňovat několik dalších desítek lístků do 4. patra a kusově do 1. patra,“ upřesnil Petr Nitsche z BPA, který vstupenky prodává. Pořadatelé rovněž požádali fanoušky, aby do arény dorazili včas.

„Hokej je zkrátka hodně sledovaný a je důležité, že lidé si budou moct užít domácí zápasy i před mistrovstvím světa. Pro nás je hodně dobré, že budeme hrát před plným stadionem. Je to hodně příjemné, výborná zpráva,“ potěšilo trenéra Vladimíra Růžičku už před týdnem, kdy na pokladných zbývalo dva tisíce vstupenek.

Začátkem února pak Růžičkův výběr dvakrát v Česku vyzve Rusko. Lístky na zápas v Karlových Varech už k dispozici nejsou, další budou uvolněny až v polovině ledna. Na pražské střetnutí bylo prodáno přes pět tisíc míst.

Bohatý program: Videomapping a Bob a Bobek

Na čtvrteční duel se Švédskem svaz připravil bohatý doprovodný program. Ve středu v galerii Harfa od 18:00 proběhne autogramiáda, které se zúčastní Ondřej Němec, Jan Kovář a Michal Birner. Fanoušci se také budou moct vyfotit s pohárem pro mistry světa. Ten bude k vidění i v průběhu samotného utkání u vstupu JIH.

Před zápasem pak budou slavnostně uvedeni do Síně slávy útočníci Jan Havel a František Ševčík, obránce Ladislav Šmíd starší a in memoriam trenér, komentátor a publicista Luděk Brábník. Před úvodní buly pak svaz připravil unikátní novinku – videomapping - projekci ve volném prostoru. Fanouškům se také poprvé představí maskoti květnového šampionátu Bob a Bobek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud