5. února 2015 • 14:32

Pro dobrou věc! Novotný věnoval origiální dres nadaci Hvězdný bazar

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Myslí nejenom na to, aby potěšili hokejové fanoušky svou hrou. Ale chtějí pomoct i jinak. Proto ještě před dnešním zápasem proti Rusům (od 18.30 hodin v Karlových Varech) věnoval útočník Jiří Novotný nadaci Hvězdný bazar svůj originální hraný dres s kapitánským céčkem z MS 2013. Výtěžek poputuje paraplegikům.



Vědí, že ne každý má to štěstí sportovat jako ostatní. Proto se hokejisté snaží pomoct "dobré věci." Stabilní útočník reprezentace Jiří Novotný tedy jako řada jiných celebrit nejen ze sportovního světa předal svůj dres nadaci Hvězdný bazar.

"Je to ten nejmenší způsob, jak můžu pomoct. Doufám, že o dres bude zájem a bude se líbit," reagoval útočník, jenž přesně v tomto úboru vedl národní tým v roce 2013 jako kapitán při šampionátu ve Švédsku. Pro zájemce v dražbě je to tedy cenný úlovek!

"Hokej mám moc rád. Je super, že je to tedy dres zrovna od něj," reagoval Robin Beránek, jeden z paraplegiků, který dres převzal. A pracuje pro nadaci Hvězdný bazar. Výtěžek z dražby poputuje právě na pomoc lidem, kteří jsou upoutaní po vážném zranění na invalidní vozík.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud