1. července 2015 • 11:09

Klepiš na zemi?! Dělal jsem kliky, vtipkuje o dojezdu oslav po MS

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Proslavil se před šampionátem, ale i po něm. Nejdříve díky reklamě, v níž vystupoval. Poté díky fotkám, na nichž byl zachycen po závěrečném večírku společensky unavený... „Nechtěl jsem vypadnout z tempa, tak jsem dělal kliky!“ s úsměvem reaguje Jakub Klepiš na fotografie, které pořídil deník Blesk.



Po webu se jeho snímky šířily bleskovou rychlostí. Klepiš na zemi, nebo na kolenou. Nad ránem poté, co se spoluhráči opouštěli jednu z pražských restaurací. „Zrovna mě vyfotili, když jsem klikoval!“ vysvětloval včera.

Ani on sám ale téhle verzi nevěří, upřímně se přiznává: „Každý asi ví, jak to bylo. Byl jsem vožralej, tak jsem upadl,“ vzpomíná se smíchem.

Ještě než se fotka objevila v novinách, ukázal ji manželce na internetu. „Radost z toho neměla,“ přiznává. Jinak ale reakce neřeší. „Názory cizích lidí jsou mi jedno. Někdo to pochopí, zasměje se. Někdo si řekne, že jsem hrozný, jak si něco takového můžu dovolit. Ale s těmi řečmi nic neudělám,“ tvrdí mistr světa z Německa z roku 2010.

Také na šampionátu v Praze patřil ke klíčovým útočníkům, i když ho do větší akce nepustilo zranění ramene. Zklamání tedy po čtvrtém místě bylo velké. I proto se žal musel spláchnout…

„Už kdy jsme do té hospody šli, viděli jsme tam v devět večer v autech lidi s foťáky. Takže nám bylo jasné, že nás budou fotit. Stejně jako vždycky číhali po velké akci na fotbalisty. Mně osobně to bylo jedno, bral jsem to tak, že jim to někdo nařídil, že je to jejich práce. A chápu, že když se jim podaří udělat taková fotka, jako se mnou, asi z toho mají radost. A lidi to budou číst,“ reaguje Klepiš s nadhledem.

Rozhovor s Jakubem Klepišem o tom, proč by chtěl zůstat v Třinci, čtěte v dnešním vydání deníku Sport

Kliky? Těžko říct...
Kliky? Těžko říct...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud