21. března 2019 • 13:53

V Brně nabízí polévku se slzami pana Smoleňáka. Ten vtipkoval o provizi

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brno je znovu poblázněné hokejem, Kometa báječně odstartovala svůj pochod za zlatým hattrickem, když ve čtvrtfinále extraligového Generali play off dvakrát vyrabovala Hradec Králové a na domácí půdě se v pátek a sobotu chystá dobře rozjeté dílo dokončit. Tým Mountfieldu si zatím neví rady, co na kompaktní brněnskou družinu vymyslet, nepomáhají ani tradiční výboje přes média. A pod Špilberkem si z toho udělali i srandu. Možná však i dobře výdělečnou.



Na jedovatá prohlášení a různé průpovídky je vyhlášeným expertem Radek Smoleňák. Jeho jméno se dostalo i do nabídky jedné z brněnských restaurací. Jak vidíte sami, z obyčejné dršťkové polévky je rázem specialita.

Komeťácká dršťková, solená slzami pana Smoleňáka. Nedejte si…

Přísada do oblíbené polévky evidentně upomíná na zveřejněný povzdech hradeckého útočníka o tom, že extraligová pravidla určuje Libor Zábranský. Tento výrok bývalý reprezentační kapitán pronesl po prvním duelu (1:3), poté, co klíčový útočník Komety Martin Erat dostal milost od výkonného výboru Českého hokeje, v němž figuruje i šéf brněnského klubu a který hlasoval pro veteránův nástup do play off od prvního utkání.

Takže do Brna na dršťkovou a za necelých padesát kaček. Plus pečivo…

Dáte si, Radku? „Jasně, vezmu tam kluky na týmovou večeři. A hlavně očekávám provizi, když už na mně vydělávají,“ usmál se Smoleňák nápadu brněnských podnikavců.

SESTŘIH: Mountfield HK - Kometa Brno 0:5. Domácí padli i v druhém zápase, dvakrát se trefil Mueller
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Mountfield HK - Kometa Brno 1:3. Orsava vyslal hosty za obhajobou hattrickem
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud