23. března 2019 • 10:23

Hrdina Olomouce Knotek. Brusle mu rozřízla nos, ale dohrál: Vytryskly slzy!

Autor: Micha Koštuřík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před svým obličejem zahlédl brusli Václava Nedorosta. Trhnul sebou a za moment odjížděl z ledu s rozseknutým nosem. Ale tohle je play off, zápasy se dohrávají i se zlomenou nohou. Olomoucký útočník Jan Knotek se do hry za pár minut vrátil, v helmě s mřížkou.



„Sklonil jsem se, plzeňskému hráči vylítla pata. Před očima jsem měl jen tu brusli, trošku jsem se i lekl. Byla to rána přímo do frňáku, vytryskly mi slzy. Mazal jsem na střídačku, protože jsem vůbec nevěděl, jak na tom jsem. Nešťastný okamžik,“ popsal centr první formace.

V kabině mu nos sešili, má na něm jeden steh. Kustod Petr Přecechtěl rychle namontoval mřížku, aby mohl Knotek pokračovat v utkání. S novou ochranou se necítil komfortně. „Hraje se v tom naprd,“ přiznal. „Mám to poprvé od dorosteneckých let. Je to prostě divný. Člověk to má přilepené na bradě, špatně se dýchá,“ postěžoval si.

Po sladké výhře ale bolest necítil, úspěch je nejlepší lék. „To přebolí všechno,“ usmál se poté, co Aleš Jergl na konci prodloužení rozhodl trefou na 3:2. „Konečně jsme s Plzní udělali druhý bod. Řekli jsme si, že to urveme. Předtím nám vždycky dali v sérii 4:1. Další den je chceme dostat ještě víc pod tlak,“ oznámil jasný plán pro dnešní čtvrtou partii na hanáckém ledě.

SESTŘIH: Olomouc - Plzeň 3:2pr. Na hané se slaví, vedou sérii dva nula
Video se připravuje ...

Olomouc - Plzeň: Jergl rozhodl utkání v prodloužení, 3:2
Video se připravuje ...

Aleš Jergl rozhodl o výhře Olomouce nad Plzní (3:2 po prodloužení(
Aleš Jergl rozhodl o výhře Olomouce nad Plzní (3:2 po prodloužení(

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud