14. září 2008 • 22:51

Eiselt: Potřebujeme zlomový zápas

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Shodně o jediný gól prohráli hokejisté Mladé Boleslavi všechny tři zápasy na úvod extraligové sezony na ledě Vítkovic, doma s Plzní i dnes na hřišti mistrovské Slavie a nováček tak zůstává bez bodů.



Podle zkušeného útočníka Středočechů Václava Eiselta potřebuje tým zlomový zápas, který mu pomůže na vítěznou vlnu.

"Je to škoda, protože hrajeme vyrovnané zápasy, i na střely, ale dostáváme góly z přesilovek. Nehráli jsme ani v jednom zápase hůř a byli jsme více než vyrovnaným soupeřem," litoval Eiselt, že se ještě nepodařilo Mladé Boleslavi dosáhnout na body.

"Pořád dotahujeme, což je hodně těžké. Jen s Plzní jsme doma 1:0 vedli, jinak o gól, dva prohráváme. Jsou proti nám zkušené extraligové mančafty a umí si vedení pohlídat. Hlavně udeří v přesilovkách, což se nám nedaří."

V úvodu extraligy navíc týmu trenéra Jiřího Šejby chybí matador ve středu útoku Richard Král. "On vkládá do hry hodně klidu a dává rozhodující přihrávky. Nám ta finální v přesilovce chybí," doplnil Eiselt.

Král by se možná mohl vrátit do hry už v úterním utkání s Kladnem. "Vždycky musí přijít nějaký impulz. Je jedno, co to bude. Jakmile se to zlomí, bude to jiné. My jsme dokázali v přípravě osm zápasů za sebou vyhrát, hokej hrát umíme a vyhrávat taky," dodal Eiselt.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud