6. října 2008 • 12:11

Třinec testuje Nikolova

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový obránce Angel Nikolov odehraje nejbližší extraligové zápasy za Třinec. Slezský klub si dvaatřicetiletého beka vypůjčil na zkoušku z Pardubic. Nikolov už Ocelářům vypomůže v dnešním utkání v Plzni.



Třinec má v defenzivě starosti od začátku sezony. K individuálním chybám, které mužstvo stály už několik bodů, se přidaly i problémy zdravotního charakteru. Kvůli zraněním nemohou nastoupit opory Jan Výtisk s Danielem Semanem, potíže má i Miloslav Gureň.

Klub proto narychlo angažoval zkušeného Nikolova. "Typově je to hráč, který by do naší sestavy měl zapadnout. Při absenci tří klíčových beků jsme se v obraně dostali do problémů, chybí zkušení hráči, což by příchod Nikolova mohl pomoct vyřešit," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann. Pokud se Nikolov osvědčí, mohl by v Třinci zůstat do konce ročníku.

Nikolov patří Pardubicím, ale v letošní sezoně v extralize ještě nenastoupil. Bývalý reprezentační bek působil i v Plzni, Litvínově, Znojmě, Spartě, Liberci, švédské Moře, ruském Novokuzněcku nebo ve finském Jyväskylä.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud