26. ledna 2010 • 18:26

Největším sympaťákem extraligy je Martin Straka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský kapitán Martin Straka obhájil prvenství v anketě o nejsympatičtějšího hráče hokejové O2 extraligy. Ve finálové pětici pátého ročníku ankety za sebou sedmatřicetiletý veterán nechal dalšího útočníka Petra Hubáčka z Komety Brno, kladenského obránce Františka Kaberleho, karlovarského gólmana Lukáše Mensatora a nejproduktivnějšího hráče soutěže Romana Červenku z pražské Slavie.



Straka získal v hlasování na internetu a prostřednictvím sms zpráv 12.226 z celkového počtu 22.557 hlasů. Druhý Hubáček, jemuž pravděpodobně hodně pomohl přestup z Vítkovic do Brna, které zažívá hokejovou horečku, obdržel 9477 hlasů.

Olympijský vítěz z Nagana Straka, který je hlavním tahounem současného lídra extraligy, je prvním hráčem, jemuž se podařilo vítězství obhájit. Před ním v anketě zvítězili brankář Ján Lašák, útočník Miroslav Hlinka a další gólman Roman Málek.

Stejně jako v minulých letech se může na osobní setkání s vítězem u oběda či večeře těšit vylosovaný fanoušek, jímž se stala Lucie Sýkorová. V anketě hlasovala právě pro Straku a na galavečeru extraligy mu cenu pro největšího sympaťáka osobně předá.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud