7. února 2010 • 21:35

49. kolo: Pardubice zničily Slavii, Sparta padla s Litvínovem

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souhrn: Hokejisté Pardubic deklasovali ve 49. kole na svém ledě Slavii vysoko 8:0. Tři body vytěžil překvapivě i Litvínov na ledě Sparty, vítězství si připsal Liberec proti Kladnu, Plzeň, která vyhrála v Třinci, Boleslav podlehla v gólové přestřelce Vítkovicím, stejně jako Brno ve Zlíně, když nezvládlo trestná střílení. Samostatné nájezdy nevyšly asi Varům, které padly doma s Budějovicemi.



Slipčenko již na puk nedosáhl.
Slipčenko již na puk nedosáhl.

Zlín - Brno 3:2 po náj. (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)

Těžkou práci měl s předposlední Kometou druhý tým tabulky Zlín. Ve vyrovnaném zápase musely o vítězství rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější domácí hokejisté a zajistili si zisk dvou bodů.

Více informací o zápase >>>

Liberec - Kladno 2:1 (0:1, 0:0, 2:0)

Hokejisté Liberce měli ve 49. kole extraligy hodně práci z posledním týmem tabulky Kladnem. Proti Středočechům se domácí favorit prosadil až v závěrečné třetině, kdy dvěma brankami rozhodl o zisku tří bodů. Rozhodující trefu si přispal v 57. minutě Plodek.

Více informací o zápase >>>

Třinec - Plzeň 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

Hokejisté Plzně si rázně řekli o první místo po základní části extraligy. V dnešním zápase 49. kola porazili domácí Třinec o dvě branky 1:3. Rozhodující nástup si lídr tabulky schoval až na závěrečnou třetinu, kdy dvěma góly rozhodl o svém vítězství.

Více informací o zápase >>>

Pardubice - Slavia 8:0 (3:0, 1:0, 4:0)

Hokejisté pražské Slavie si ve 49. kole extraligy dojeli na led Pardubic pro ostudný debakl. Český vicemistr po povedených posledních zápasech vyhořel na ledě Východočechů, kde podlehl vysoko 0:8. První nulu v sezoně si připsal v brance domácích Dominik Hašek.

Více informací o zápase >>>
Nulu jsem si na Vláďu nechystal, směje se Hašek >>>

Sparta - Litvínov 3:4 (1:0, 1:1, 1:3)

Hokejisté Litvínova překvapivě zvítězili ve 49. kole extraligy na ledě pražské Sparty 4:3. O vítězství hostujícího týmu rozhodla až závěrečná část hry, ve které Chemici třemi brankami rozhodli o zisku tří bodů ve svůj prospěch.

Více informací o zápase >>>

Boleslav - Vítkovice 5:6 (1:2, 2:2, 2:2)

Jedenáct gólů mohli vidět diváci na zimním stadionu v Mladé Boleslavi. Divokou přestřelku mezi Bruslařským klubem a Vítkovicemi rozhodl v předposlední minutě utkání hostující Vrána a Ostravané si tak odvážejí tři body

Více informací o zápase >>>

Vary - Budějovice 3:4 po náj. (1:0, 1:1, 1:2)

Úřadující český mistr nadále pokračuje v bídných výkonech. Ve 49. kole extraligy podlehl před vlastními diváky hostům z Českých Budějovic 3:4 po samostatných nájezdech. O dvou bodech pro Jihočechy rozhodl úspěšně proměněnou penaltou Veselý.

- Více informací o zápase -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud