15. října 2010 • 11:42

Hokejisté Kladna mají nůž na krku, musí zabrat

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté extraligového Kladna mají nůž na krku. Středočeši jsou v tabulce beznadějně poslední, zatím vyhráli jen jedno utkání a ředitel klubu Milan Volf hráčům pohrozil, že pokud v nadcházejících dvou zápasech nezaberou, přijdou změny.



"Mužstvo se musí dát vnitřně dohromady a šlapat tak, jak si představujeme. Není možné pořád jenom prohrávat," uvedl Volf na klubovém webu.

Svůj názor sdělil po čtvrteční domácí prohře 0:5 s Pardubicemi i mužstvu v kabině. "Pokud by to pokračovalo takhle dál i v posledních dvou zápasech první čtvrtiny základní části soutěže, jsem připraven udělat velké změny v kádru," řekl.

V přípravě kladenští hráči podle něj dokázali, že jsou schopni hrát lépe. "Tam ukázali, že na to mají, a teď už měli dost času, aby se z krize dostali. Samozřejmě vidíme, že hlavní problém je v koncovce, ale s tím se hráči musejí vyrovnat, srovnat si to v hlavě, protože psychika hraje obrovskou roli," podotkl Volf.

V nedělním 12. kole se Kladno utká doma s Brnem, v dalším extraligovém dějství se pak v úterý představí na ledě Litvínova.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud