30. srpna 2011 • 12:53

Ručinský byl na lehčí operaci ramene, do deseti dnů by měl trénovat

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Martin Ručinský se v závěru minulého týdne podrobil již třetí operaci zraněného ramena, která však byla jen lehčího rázu. Zákrok mu měl ulevit od bolesti a do tréninku s extraligovým týmem Litvínova by se měl zkušený hráč opět zapojit již v příštím týdnu.



"Byl jsem limitovaný při tréninku, stále jsem nemohl pořádně vystřelit a cítil bolest. Proto jsem se po konzultaci s lékaři rozhodl v pátek absolvovat lehčí zákrok, který by měl pomoci," uvedl čtyřicetiletý Ručinský na oficiálním webu Litvínova.

Laicky řečeno šlo o vyčištění ramena po předchozí operaci. "Zhruba do týdne mi mají vyndat stehy, asi za deset dní bych měl být zpátky v tréninku. Uvidíme, jak to půjde," dodal olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa.

Ručinský se zranil na začátku ledna, a přestože podle původních zpráv měl v sestavě mateřského klubu chybět jen dva týdny, do současnosti ještě neodehrál ani jeden zápas. V závěru ledna byl na první operaci v Praze, na začátku března jej poté operovali v Americe. V srpnu začal trénovat na ledě.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud