29. září 2010 • 23:16

Růžička překonal rekord Hadamczika

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhou pětistovku na lavičce hokejistů pražské Slavie v základní části soutěže dnes úspěšně načal trenér Vladimír Růžička. V předehrávce 6. kola extraligy zvítězili jeho svěřenci na ledě Liberce 4:1 a Růžička tak oslavil 283. výhru v základní části, čímž o jedno vítězství překonal dosavadního držitele rekordu Aloise Hadamczika.



"Statistiky nijak zvlášť nesleduji, ale o tomhle vím a jsem za to rád, vážím si toho," řekl Růžička novinářům.Magickou cifru pokořil i proto, že Slavia se v minulosti při špatných sériích o zlepšení výsledků nesnažila za každou cenu výměnou trenéra, jak bývá v takových chvílích obvyklé.


"Každý u nás asi ví, že jen těžko si mě lze představit na jiné střídačce než na té slávistické. To asi nejde," prohlásil Růžička.Není vyloučené, že jednou by mohl oslavit i tisícovku utkání na lavičce červenobílých. V létě podepsal s klubem novou sedmiletou smlouvu.

"Chci vydržet co nejdéle, mám podepsanou smlouvu, ale uvidíme, jak to půjde dál. Chceme pokračovat v tom hokeji, co jsme hráli dnes, víme však, že ta sezona bude těžká," vyhlížel nejbližší budoucnost Růžička.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud