23. března 2022 • 10:50

Dynamo probudilo Camaru. Ale co teď Ujčík? Bude řešit zákrok na Pecha

Autor: ryp, inf
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzal sestavu, po jedné porážce všechno prohrkal, promíchal a pohromadě nechal jen jeden útok. Trenér Richard Král rozbombardoval, co se dalo. Dílčí efekt to Pardubicím přineslo, probudil se jim ďábel Anthony Camara. Měl zásadní podíl na obou brankách Dynama, byť sám žádnou nevstřelil. Na výhru to ale nestačilo, Východočeši prohráli druhý duel v Budějovicích 2:3.



„Je to rána, samozřejmě. Ale jsme silný tým, který se z toho dovede oklepat,“ poznamenal Král k facce, kterou jeho sestava dostala v poslední minutě. Se změnami v sestavě byl spokojený. „Hráli jsme 58 minut tak, že jsme byli lepší. Nakonec jsme měli smůlu. Výkon byl dobrý, doufám, že v tom budeme pokračovat doma,“ dodal.

Problém je, že už během utkání ale pro zranění odstoupil Adam Musil. A pak hlavně Camara... O jeho dalším působení v sérii teď rozhodne Viktor Ujčík. České Budějovice pošlou na disciplinární komisi podnět za jeho zákrok na Lukáše Pecha při vítězného gólu.

České Budějovice - Pardubice: Neuvěřitelné! Pech skóroval 9 sekund před koncem odrazem puku o záda Frodla, 3:2
Video se připravuje ...

Střelec ležel otřesený na zemi, dostal pecku do hlavy. Šéf disciplinárky bude teď zkoumat, zda ho pardubický útočník zasáhl loktem úmyslně, nebo ne. Kanaďan se neodlepil od ledu, nicméně v poslední době dostal od Ujčíka dva tresty, je v kolonce recidivisty. Navíc Ujčík poslední dobou často dává hlavně na následky, takže se i uvidí podle toho, jaká zpráva dorazí z Českých Budějovic.

Camara z předkola by Pardubicím nechyběl, ale Camara ze druhého čtvrtfinále ano. „Celkově hraje podle mě super. Neodvádí ho žádné emoce od hry, nedělá zbytečné zákroky. Odehraje si to skvěle, potřebuje ke své hře trochu napětí, ale nejde to přes hranu. Sami teď vidíme, jak skvělým hráčem pro tým je,“ zmínil ještě parťák Patrik Poulíček, který s ním zápas dokončoval.

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
5


Články odjinud