28. prosince 2013 • 21:52

Růžička po obratu Zlína hudroval: Jen jsem si povídal, to je normální

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že už Vladimír Růžička není tak impulzivní? Kdeže. Výsledky své Slavie dál naplno prožívá. Po porážce se Zlínem, který sešívané zlomil až v závěrečné desetiminutovce, se trenérská ikona cestou do kabiny pořádně rozlítila. Ze ztráty 1:2 však Růžička s chladnou hlavou nevinil žádného vnějšího nepřítele…



MATCH OVERVIEW LEGACY

Kdo slyšel ten řev, radši se klidil. Chodbami O2 Areny se hned po závěrečné
siréně sobotní těsné partie rozléhalo pořádné hudrování s nezaměnitelnou dikcí Vladimíra Růžičky. Nic hrozného, impulzivní kouč si jen zřejmě se zlínskou stranou vyříkával mimo jiné i výkon sudích. Nutno dodat, že nikterak mizerný.

„To nic nebylo, jen jsem si povídal. Když vyhrajeme, křičím radostí, tak teď jsem křičel, i když jsme prohráli. To tak bývá,“ komentoval Růžička už s nadhledem svou erupci emocí.

SESTŘIH: 33. kolo hokejové extraligy, Slavia - Zlín 1:2
Video se připravuje ...

S oficiálním hodnocením utkání byl nicméně čtvrthodinku po jeho konci přesný. „Měli jsme výbornou první třetinu, ale postupem času nám chyběl pohyb a jen jsme se bránili a čekali, co brankář vychytá. Domino nás držel celý zápas, prohráli jsme si to sami,“ pochválil výkon gólmana Furcha.

Ani ten ale nestačil na druhou povánoční výhru v řadě, libový zásah kanonýra Jaroslava Balaštíka a teč Bedřicha Köhlera ve třetí třetině vývoj otočily a hlavní postavou duelu se tak stal Libor Kašík, mladý zlínský brankář, jehož perfektní zákroky hlavně na startu a na konci utkání udržely hosty ve hře.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud