22. července 2015 • 06:00

ONLINE: Sledujeme všechny přestupy v hokejové extralize

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.

Útočník Michal Poletín nebude pokračovat ve Slavii v první lize, přestoupil na západ Čech do Plzně. Z pražského celku odchází i brankář Dominik Furch, jenž bude hájit barvy ruského Omsku v KHL.

Olomouc získala dva útočníky ze Slovenska: Petra Kafku a Tomáše Töröka.

NEDĚLE 10. KVĚTNA

Hradec Králové představil hned tři nové posily: ze Slavie získal brankáře Adama Svobodu a kanadské útočníky Briana Ihnacaka a Adama Courchaina.

PÁTEK 8. KVĚTNA

Do Sparty se vrací Tomáš Pöpperle. Tento 30letý brankář naposledy působil v týmu nováčka KHL v Soči.

STŘEDA 6. KVĚTNA

Sparta přišla o jednoho ze svých klíčových obránců: Marek Ďaloga odchází do Kazaně.

ÚTERÝ 5. KVĚTNA

Velké změny otrášly kádrem Olomouce. Končí Pavel Patera, Radek Dlouhý, Ivan Majeský a Tomáš Rachůnek - ten bude oblékat dres Karlových Varů, Richard Diviš bude hostovat v Jihlavě. Hanácký klub naopak přivedl Tomáše Valenta ze Zlína a jihlavského Adama Zemana.

Zlín přišel o svou dloholetou ikonu: Petr Leška se rozhodl ukončit hráčskou kariéru. „Rozhodnutí nebylo unáhlené. Přemýšlel jsem o tom dlouhou dobu až do prvního květnového víkendu, kdy jsem své rozhodnutí jednateli klubu Patriku Kamasovi sdělil. Chtěli jsme tomu dát nějaký čas a vše si důkladně promyslet. Vnitřně jsem ale cítil už krátce po sezoně, že pokračovat nebudu,“ uvedla legenda zlínského hokeje pro klubové stránky.

PONDĚLÍ 4. KVĚTNA

Zlín posílil ofenzivu slovenským útočníkem Tomášem Sýkorou, který naposledy působil v Popradu. „Tomáš je konstruktivní hráč, velmi dobrý bruslař a výrazně se prosazuje v koncovce. Očekáváme od něj značný přísun bodů v produktivitě a vstřelené góly i v české extralize," poznamenal k posile jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

Vítkovice přišly o obránce Richarda Stehlíka, který bude oblékat dres Komety Brno. Naopak ale prodloužily smlouvu s útočníkem Peterem Húževkou.

Plzeň získala z druhé německé ligy útočníka Jaroslava Kracíka. Z hostování se také na západ Čech vrátil další forvard Tomáš Pitule.

PÁTEK 1. KVĚTNA

Hradec Králové ohlásil tři posily: obránce Karla Pilaře, Bedřicha Köhlera a brankáře Tomáše Krále. Navíc prodloužil smlouvy s Jaroslavem Kudrnou a Lukášem Vantuchem.

Liberecký obránce Tomáš Voráček bude hostovat v Mladé Boleslavi.

ČTVRTEK 30. DUBNA

Mladá Boleslav se rozloučila s Milanem Mikulíkem, Davidem Vrbatou a Vidmarem Lukou.

1 2 3 4 5 6 7 8

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud