20. srpna 2015 • 04:30

Duda o rvačce se slávisty: Jen hledáte senzace, takový je hokej

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do utkání zbývalo třicet minut a Radek Duda se procházel před halou v civilu. Karlovy Vary v úterý nastoupily do přípravného duelu v Chomutově bez svého kapitána. „Už jsem starší, věk nezastavíš,“ vysvětloval v nadsázce svým známým. Na tribuně však trpěl při prohře 2:3. „Dvě třetiny šílenost, a pak už to bylo trochu lepší. Musíme ale tvrdě opravdu tvrdě pracovat, abychom se zlepšovali,“ přiznal.



Neseděl v ochozech kvůli únavě, ale proto, že trenér Karel Mlejnek dal prostor mladým hráčům. Energie totiž má stále dost. A někdy možná až moc. Před týdnem se v přípravném utkání proti Slavii nejdříve porval s Martinem Šimonem, na trestné lavici pak v pěstním souboji pokračoval i s Milanem Hruškou.

Na hromadnou bitku u trestné se podívejte ZDE

„Takový je hokej a někdy podobné situace ze zápasu vyplynou, pořád jen hledáte senzace. Je pravda, tohle byla příprava a v lize je má role v týmu úplně jiná, než co se událo teď proti Slavii. Jen jsme chtěli vyhrát první zápas doma a někdy se to takhle vyvrbí,“ popsal Duda .

Zároveň přiznal, že emoce v sobě bude mít vždycky a nic ho nezmění. „Když něco dělám, tak to dělám naplno. Jestli někdo hraje na půl plynu, to je jeho věc,“ dodal.

CELÝ ČLÁNEK SI MŮŽETE PŘEČÍST VE ČTVRTEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud