12. září 2015 • 04:59

Smolař Bednář či klidná síla Kaberle. Jak si vedly hvězdné posily?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Jaroslav Bednář i Tomáš Kaberle si odbyli premiéry v nových klubech.Jaroslav Bednář i Tomáš Kaberle si odbyli premiéry v nových klubech.FOTO: Koláž: iSport.cz

    Staré tváře v nových místech. A že jich bylo! Hokejová extraliga odstartovala v pátek prvním kolem a hokejoví příznivci mimo jiné mohli sledovat, jak se vedlo hráčům, kteří přes léto měnili klubové barvy. Marcel Hossa v Plzni vstřelil první gól utkání, Tomáš Kaberle uklidňoval zadní řady Komety skóroval i Tomáš Netík. Podívejte se tedy, jak se dařilo pěti vybraným posilám.

  • Jaroslav Bednář, Hradec Králové, útočník

    SESTŘIH 1.kola: HC Mountfield HK - HC Vítkovice Steel 3:4 po nájezdech
    Video se připravuje ...

    Dlouho se nevědělo, jestli kvůli zranění zad vůbec nastoupí, ale nakonec se stalo. A jeho premiéra v nových barvách byla lehce hořkosladká. Hradec sice i díky jeho nahrávce na vyrovnávací gól na 3:3 dotáhl bitvu s Vítkovicemi do prodloužení, tam ale veterán měl zápas ve svých rukou. Jeho tutovku v 63. minutě zlikvidoval Pavel Kantor a v samostatných nájezdech napálil tyč. A Hradec prohrál 3:4...

  • Marcel Hossa, Plzeň, útočník

    SESTŘIH: 1.kolo HC Škoda Plzeň - HC Energie Karlovy Vary, 5:1
    Video se připravuje ...

    Slovenský rychlík se zkušenostmi z NHL i KHL dorazil do Plzně jako velká posila těsně před startem sezony. A svůj um potvrdil hned v 7. minutě, když využil zaváhání obránce Tomečka, tváří v tvář brankáři Závorkovi se nemýlil a otevřel skóre. Celkem nakonec odehrál necelých 15 minut a podpořil výhru 5:1 nad Karlovými Vary.

  • Tomáš Kaberle, Kometa, obránce

    SESTŘIH 1.kola: Kometa Brno - Liberec 5:2. Hadamczik se uvedl výhrou
    Video se připravuje ...

    Jedna střela na bránu, jedna zblokovaná, necelých dvacet minut na ledě... Dlouholetý obránce legendárního Toronta si odehrál při výhře 5:2 nad Libercem svojí spolehlivou klasiku, pro ambiciózní tým bude velkou posilou.

  • Tomáš Netík, Sparta, útočník

    SESTŘIH 1.kola: HC Sparta Praha - HC Olomouc 4:1
    Video se připravuje ...

    Společně s kapitánem Jaroslavem Hlinkou byl nejaktivnějším střelcem mužstva (6 pokusů směrem na bránu Olomouce) a ve 30. minutě zvyšoval na 3:0. V utkání měl i další šance, zbytek ale obrana hostů dokázala pokrýt.

  • Tomáš Rolinek, Pardubice, útočník

    SESTŘIH: 1.kolo BK Mladá Boleslav - HC Dynamo Pardubice, 2:1
    Video se připravuje ...

    Po dvou letech kapitánování ve Spartě se vrátil do svých milovaných Pardubic a neuvedl se špatně. V přesilové hře si ve 13. minutě připsal druhou asistenci u trefy slovenského hokejisty Tomáše Marcinka, nakonec ale do šatny mířil pořádně zachmuřený. Boleslav totiž o výhře 2:1 rozhodla deset vteřin před koncem. Celkem odehrál 21 minut a 40 vteřin, nejvíce ze všech hráčů Pardubic.

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud