Tomáš Vrábel
25. září 2015 • 21:33

Zlínský Kašík: Udělal jsem to na Haška, ale Vondrka byl geniální

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chytal skvěle. Zlínský brankář Libor Kašík dlouho dusil chomutovské Piráty pod vodou a díky němu se zápas za stavu 1:1 přehoupl až k nájezdům. Tam však kapituloval od domácího kapitána Michala Vondrky. „Udělal to geniálně,“ uznal 23letý brankář.



 

 

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vondrka si najel zleva a naznačil bekhendovou kličku. Na to Kašík zareagoval pádem pod nohy, aby mu vypíchl puk. Jenže chomutovský útočník si puk bleskově stáhl do forhendu a trefil odkrytou klec. „Už jsem si myslel, že to mám, udělal jsem to takzvaně na Haška, ale on to stáhl zpátky, tak jsem si podkopl nohy a puk mi prošel pod betonem, což mě mrzelo. Ale udělal to geniálně,“ popsal Kašík.

Vondrka měl ale blafák promyšlený dopředu. „Sledoval jsem, co gólman udělal při prvním nájezdu, byl dost vyjetý, když jsem na to zareagoval, tak mi padnul pod nohy. Věděl jsem, co udělám a v pádu jsem to zasunul do brány,“ přiblížil chomutovský kapitán rozhodující trefu.

Kašíka tak pokořily obě chomutovské hvězdy. Protože skóre v polovině zápasu otevřel Roman Červenka po bekhendové kličce. „Ani jsem si nepřipouštěl, když byli na ledě, protože oba jsou to vynikající hráči, i Červus to udělal nádherně. Pár dalších šancí ještě měli, ale ty už neproměnili a jinak jsme utkání odehráli zezadu skvěle. Děkuju za to spoluhráčům,“ uzavřel Kašík, který měl úspěšnost zákroků 95,83%.

SESTŘIH: 5. kolo: Piráti Chomutov - HC PSG Zlín 2:1 po nájezdech
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud