28. září 2015 • 16:15

Zlín je stále bez ledu! Možná odloží i páteční zápas s Olomoucí

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Havárie chladícího zařízení na Zimním stadionu Luďka Čajky komplikuje program hokejového PSG Zlín. Vlachův výběr už přišel o nedělní souboj s Pardubicemi a dost možná nebude hrát ani v pátek proti Olomouci! Utkání přitom má vysílat Česká televize. „Zítra máme velké sezení a vyhodnocení situace,“ informoval isport.cz Karel Adamík, generální manažer klubu.



V pondělí se rozhodne také o novém termínu dohrávky 8. kola s Pardubicemi. „Musíme také vyjídt vstříc soupeři, který naše problémy chápe. Určitě se nebude hrát v říjnu,“ nastínil Adamík, podle něhož se od sobotního odpoledne na opravě závady intenzivně pracuje.

Na stadionu praskla trubka pod ledem, takže klub nyní nemá k dispozici hrací plochu. Všechna mužstva včetně seniorského se dočasně přestěhovala do sousední menší PSG Areny, zápasy se odkládají. „Bohužel tomu nešlo zabránit, byla to souhra více náhod,“ poznamenal manažer k nečekané havárii.

Chladící zařízení přitom patří k nejnovějším výrobkům na starém stadionu. Sloužilo sedm let. Oprava už jde do statisíců korun. „Doufáme, že to nebude víc,“ přál si Adamík.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud