29. září 2015 • 13:46

Problémy ve Zlíně pokračují. Tým odkládá i páteční bitvu s Olomoucí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Zlína nebudou hrát po havárii chladícího zařízení na stadionu ani páteční extraligové utkání s Olomoucí. Zápas se po dohodě obou klubů odehraje v náhradním termínu v úterý 27. října od 17:30. Chladící kapalina unikla prasklým potrubím na hrací plochu v sobotu dopoledne. Zlín proto neodehrál již nedělní duel s Pardubicemi, který byl přeložen na úterý 1. prosince.



Hrací plocha je momentálně bez ledu. Do chladícího systému ještě není napuštěna chladící kapalina, kterou musel klub objednat v zahraničí. Hokejisté nyní trénují ve vedlejší PSG areně.

"Budeme od začátku znovu zamrazovat ledovou plochu, což si vyžádá nějaký čas. Ještě předtím projde potrubí kontrolou, aby se podobná havárie neopakovala," řekl ČTK tiskový mluvčí zlínských hokejistů Roman Ordelt.

Vstupenky na oba odložené zápasy zůstávají v platnosti. "Pokud někomu nebude náhradní termín vyhovovat, může vstupenky vrátit tam, kde je koupil," uvedl Ordelt.

Zimní stadion Luďka Čajky je v provozu od roku 1957, v 60. letech byl zastřešen. Naposledy prošla hrací plocha rekonstrukcí před šesti lety.

Souboj Zlín - Olomouc měla podle původního plánu vysílat v přímém přenosu Česká televize. Nahradit by jej měl duel Litvínova s Mladou Boleslaví se začátkem v 17:20. Vedení ČT ale ještě čeká na potvrzení od klubů, neboť souboj úřadujícího mistra s aktuálně prvním týmem tabulky měl původně začít o deset minut později.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud