1. října 2015 • 17:18

Tonovi hrozí další operace. Pomůže ještě letos Kometě?

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýrovi Petru Tonovi hrozí, že se bude muset podrobit letos už druhé operaci. Zkušený útočník nastoupil letos za Kometu Brno v extralize jen minulý pátek proti Olomouci, po první třetině ale pro zranění odstoupil a jeho zdravotní stav má opět v rukou lékař.



Návrat Petra Tona do brněnské Komety provází velká smůla. Po červnové operaci ruky, kterou sám označil za komplikovanější, než se v první fázi zdálo, naskočil 41letý hráč jenom do dvou přípravných zápasů a v tom druhém se zranil znovu.

„Je to frustrující pro mě i pro ostatní. Lidi říkají, že mě v mém věku nic nepřekvapí. Ale takto vážné zranění na začátku sezony jsem ještě neměl,“ litoval tehdy.

Po uzdravení si ale zahrál jen část jednoho soutěžního zápasu a hrozí mu další operace. „Vypadá to špatně. Petr má v pátek poslední kontrolu u doktora Holibky (bývalý reprezentační lékař, pozn. red.) a pokud to dopadne tak, jak ukazuje rentgen, bude muset pod nůž,“ řekl brněnský trenér Alois Hadamczik.

„My Petra nezatracujeme, budeme s ním dál počítat. Dává najevo, že hokeje nechce nechat, je zklamaný, že se poctivě chystal, trénoval a pak se zranil. Chce Kometě odvést to, co se mu na jaře nepovedlo v play off, dostal nálepku špatného hráče do play off, ale já jsem přesvědčený, že letos ještě pro nás může být platný,“ dodal trenér.

SESTŘIH: 5. kolo: HC Kometa Brno - HC Olomouc 2:3 po nájezdech
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud