8. října 2015 • 11:07

Co bude s Havlátem? Kometa Brno má o útočníka stále zájem

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na finálním seznamu Panthers se jméno Martina Havláta neobjeví. Podle deníku Sun Sentinel klub z Floridy rozjede sezonu s jediným Čechem – Jaromírem Jágrem. Není vyloučené, že 34letý útočník v příštích dnech oznámí konec kariéry. Zároveň však trvá zájem Komety Brno o dvojnásobného mistra světa z roku 2000.



V Boca Raton si nedávno pořídil rozlehlé sídlo v ceně tří milionů dolarů. Rozhodně ne proto, aby ho Martin Havlát prodal v případě, že na zkoušce u Panthers nezíská kontrakt. Zraněními dlouhodobě sužovaný útočník na Floridě míní s rodinou trvale žít.

Stále však existuje jistá naděje, že hokej zcela nepoloží. O nábor se pokouší Kometa, jejího kouče Aloise Hadamczika vážou k Havlátovi nadstandardní vztahy. „Zájem o něj máme, záleží na Martinovi, jestli se chce vrátit. Když jsem s ním mluvil naposledy, tvrdil mi, že by v Evropě hrál jedině za Kometu,“ podotkl včera odpoledne trenér extraligového Brna.

Podle dostupných informací má Havlát zraněný prst na ruce, v rámci testování na Floridě odehrál dvě utkání bez zisku bodu. Do posledního přípravného duelu s Tampou (2:3) už nezasáhl.

Rodák z Mladé Boleslavi odehrál v NHL 788 utkání, v nichž posbíral 593 bodů. Nebýt častých vleklých zranění, dávno by dnes měl na kontě přes tisíc startů. V posledních dvou sezonách v New Jersey a v San Jose nehrál část sezony i z výkonnostních důvodů, trenérům se nevešel do sestavy.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud