14. října 2015 • 13:28

Karlovy Vary jednají s Oremusem. Padne po Říhovi i Mlejnek?

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Situace si žádá řešení. Karlovy Vary ukořistily tři z dosavadních šesti bodů v utkání proti Spartě, na jejímž ledě mají dnes v 18:30 zakončit turné tří zápasů venku. V extralize se však topí dál. Vyměnilo se pár hráčů, trenéři míchají složením formací. V zákulisí to vře, podle informací Sportu je klub ve spojení se 44letým Peterem Oremusem, který ještě minulý pátek stál na střídačce slovenského mistra z Košic a v české extralize předtím vedl Vítkovice.



„Jedná se,“ potvrdil dobrý zdroj bez dalších podrobností. Je zřejmé, že vedení Energie se snaží neutěšenou situaci dál řešit a není tedy vyloučeno, že chystá další změny. Zda se další obětí špatných výsledků má stát dosavadní kouč Karel Mlejnek, může víc naznačit duel v O2 Areně. Ale taky nemusí.

Pardubice, které jako první v sezoně vyměnily trenéry, tak učinily po nedělním utkání v Litvínově, kde Dynamo ještě pod vedením Miloše Říhy a Václava Baďoučka zvítězilo 2:1 a uťalo sérii tří porážek. Nicméně, na zápas Karlových Varů se Spartou se podle našich zdrojů chystal podívat i Peter Oremus.

V případě, že dohoda s Energií bude dotažena, z východního konce Slovenska by se tak přestěhoval do nejzápadnějšího cípu české extraligy. Do nejvyšší soutěže by se vrátil po necelém roce, kdy ho ve Vítkovicích po dvouletém působení střídal Ladislav Svozil. Do Karlových Varů by pravděpodobně zamířil už bez svého asistenta Romana Šimíčka, který ho doprovázel poslední tři roky a s nímž dovedl Košice v minulém ročníku k titulu. Do této pozice by se měl u týmu Energie posunout právě Karel Mlejnek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud