Adam Sušovský
24. října 2015 • 04:40

Další HRUBKA! Pöpperle si dal v prodloužení vlastní gól

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemá za sebou dobré dny, a ani v Mladé Boleslavi se mu nevedlo. Po úterních hrubkách, jimž připravil Spartu o vítězství nad Litvínovem, brankáři Tomáši Pöpperlemu nevyšel ani páteční zápas v Mladé Boleslavi. Minutu a půl před koncem prodloužení si za svá záda sám popostrčil puk, který před sebe vyrazil po ráně Tomáše Voráčka z dálky. Podívejte se na video. 



MATCH OVERVIEW LEGACY

Dlouho se zdálo, že je na minely proti Litvínovu a nejisté výkony i z předešlých zápasů zapomenuto. Tomáš Pöpprle předváděl v Mladé Boleslavi šedesát minut výborné zákroky, díky kterým pomohl Spartě k remíze 3:3 a prodloužení. Jenže v něm to přišlo.

Tomáš Voráček v nenápadné akci vystřelil, Pöpperle puk vyrazil podivně nad sebe a pak si jej ve snaze vyrazit ho do bezpečí srazil podivným pohybem do vlastní brány. A bylo po zápase. „Ono se to stává, tohle je hra chyb,“ prohlásil o dalším nešťastném momentu v těchto dnech velmi nejistého gólmana asistent trenéra Sparty Zdeněk Moták, a dál pohodu jasné jedničky nechtěl rozebírat. Vycítil, že v tuto chvíli je Pöpperleho spíše třeba podpořit.

Smolař Pöpperle zase úřadoval. Proti Boleslavi si hodil puk za záda
Video se připravuje ...

„Jen jsem zavřel oči, a ono to tam propadlo. Prostě to byl gól a to se počítá,“ smál se šťastný střelec Voráček, který se v zápase trefil dokonce dvakrát. „Těžko sem i to hodnotí, nikdy jsem v bráně nestál. Ale asi to byla chyba gólmana, nějak si to tam hodil sám“ doplnil ho jeho spoluhráč Stříteský (v zápase 1+1), který byl v tu chvíli také na ledě.

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 4:3
Video se připravuje ...

Voráček se raduje z gólu v prodloužení
Voráček se raduje z gólu v prodloužení

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud