3. prosince 2015 • 17:03

Páteční SPORT MAGAZÍN: Takhle Martin Straka řídí plzeňský klub

Autor: Sport Magazín
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Než začne zápas, dá si s nejbližšími spolupracovníky v rámci tradičního rituálu paňáka koňaku. Utkání pak sleduje ve VIP kukani, do hlediště mezi lidi už nechodí. Radši. „Moc jsem tam bláznil,“ pousměje se Martin Straka, boss a majitel hokejové Plzně. Sport Magazín nechal exkluzivně nahlédnout do tajů řízení svého klubu. Prozrazuje, jak sestavuje rozpočet i to, proč trenéři vůbec platy neznají.



Vyhrál olympiádu v Naganu, mistrovství světa. Pak i vysněný titul se svou mateřskou Plzní. „Hlavně kvůli tátovi to bylo něco mimořádného,“ přiznává 43letý plzeňský boss.

V obsáhlé reportáži spolu s bratrem Michalem, plzeňským koučem, vzpomínají na zesnulého otce, plzeňského patriota. „Nechceme mu udělat ostudu,“ tvrdí Michal Straka. Oba vyprávějí i o společném dětství, kdy se neustále rvali… „Dávali jsme si furt do držky,“ vzpomíná Martin Straka, mladší z bratrské dvojice… Jinak na sebe ale nedají dopustit.

EXKLUZIVNÍ REPORTÁŽ S MARTINEM STRAKOU ČTĚTE V PÁTEČNÍM SPORT MAGAZÍNU!

V pátečním Sport magazínu rozhovor s Martinem Strakou V pátečním Sport magazínu rozhovor s Martinem StrakouFoto Sport Magazín

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud