28. prosince 2015 • 14:30

Rákosova uražená hlava? Šeda si nezahraje dva zápasy. Pykají i další

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Disciplinární komise hokejové extraligy zastavila činnost na dvě utkání obráncům Jozefu Kováčikovi z Brna, Milanu Douderovi z Třince a pardubickému Michalu Šedovi za fauly v sobotních utkáních 30. kola nejvyšší soutěže. Protože Šeda dostal za svůj prohřešek i takzvaný trest ve hře, nuceně vynechá celkem tři zápasy. ČTK to řekl předseda komise Karel Holý.



Šeda fauloval už ve 4. minutě duelu s Oceláři u mantinelu Daniela Rákose, jenž následně ze hry se zraněním odstoupil. "Jednalo se o nebezpečný nájezd a úder do oblasti hlavy a krku," řekl Holý. Rozhodčí Petr Lacina a Jan Hribik Šedu okamžitě poslali do kabin, kam za ním ve 23. minutě předčasně putoval i třinecký Doudera. "Sekl protihráče hokejkou zezadu," uvedl Holý.

ŠEDA zóna. Zadák Pardubic málem setnul soupeři hlavu
Video se připravuje ...

I Kováčik se provinil v sobotním programu, souboj s Litvínovem ale dohrál. Slovenský bek fauloval protihráče v 38. minutě a rozhodčí Vladimír Šindler a Alexander Pavlovič jej vyloučili na dvě plus deset minut za naražení zezadu. "Také se jednalo o velmi nebezpečný zákrok," řekl Holý.

Trenér Komety Alois Hadamczik bude postrádat již druhého obránce ze základní sestavy. V Litvínově se zranil Jan Hanzlík, který si vykloubil rameno, a čeká jej několikatýdenní nucená pauza.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud