11. února 2016 • 10:55

Puk místo oka! Brankář Hradce se chlubí snímkem, ze kterého mrazí

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi nebezpečný trénink má za sebou hradecký brankář Ondřej Kacetl. Na svou facebookovou stránku dal děsivé fotografie, jak se mu po tvrdé střele Karla Pilaře zasekl puk v brankářské masce. Zastavil se milimetry od levého oka.



Tohle mohlo dopadnou hodně špatně. Během tréninku hradeckého Mountfieldu napálil Karel Pilař na branku takovou ránu, až propálil Ondřeji Kacetlovi puk přes ochranou mřížku v masce. Naštěstí se zastavil těsně před okem.

Překvapený brankář to však vzal s humorem. Fotografie zaseklého puku vyvěsil hned po tréninku na svou facebookovou stránku. "Štěstí v neštěstí aneb dnešní trénink Mountfieldu HK a pořádná bomba od Karla Pilaře, která se zastavila těsně u mého oka. Díky Bohu, že se nic nestalo, bylo to o milimetry..." napsal pod status.

Podobný případ se stal i v NHL před 15 lety brankáři Philadelphie Brianu Boucherovi. Během utkání na něj vystřelil útočník Scott Gomez dělovku z kruhu. Boucher už takové štěstí neměl, puk ho do obličeje trefil. Naštěstí se však také zasekl o mřížku.

Štěstí v neštěstí aneb dnešní trénink Mountfield HK a pořádná bomba od Karla Pilaře, která se zastavila těsně u mého oka. Díky Bohu, že se nic nestalo, bylo to o milimetry.. Tipsport extraliga

Zveřejnil(a) Ondřej Kacetl dne 10. únor 2016

VIDEO: Podívejte se, jak se zasekl puk Brianu Boucherovi v masce:

Dáme tenis? Brankář Kacetl odpálkoval dotírající Tygry
Video se připravuje ...

Pomatení Ondřeje Kacetla, holí sekal po hráčích
Video se připravuje ...

Ondřej Kacetl s pukem zaseknutém v mřížce
Ondřej Kacetl s pukem zaseknutém v mřížce

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud