10. března 2016 • 19:59

SESTŘIHY: Kometa vyhrála 3:2 a ŽIJE. Zlín zachránil Holík

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Houževnatý výkon ve třetím zápase předkola udržel hokejisty Komety v této sezoně při životě. Chomutov zdolal brněnský tým díky slepeným brankám ve 44. a 45. minutě, vyhrál 3:2 a snížil stav série na 1:2. Až nastavení rozhodlo o dalším vítězi série mezi Třincem a Zlínem. Radovali se hosté, které posunul k výhře fantastickým výkonem útočník Petr Holík, jenž vstřelil všechny tři branky včetně vítězné v čase 62:53 a Zlín vyhrál 3:2.



Holík vystřílel hattrickem Zlínu mečbol

Zlín vyhrál ve třetím utkání předkola play off v Třinci 3:2 v prodloužení a jedna výhra ho tak dělí od postupu do čtvrtfinále. Hrdinou duelu byl útočník Petr Holík, který k dvěma gólům ze základní hrací doby přidal i rozhodující zásah v 63. minutě. Zlín vede nad vicemistrem 2:1 na zápasy a o postupu může rozhodnout ve čtvrtém utkání, které se znovu v Třinci hraje v pátek od 17:20.

SESTŘIH: Předkolo play off (3. zápas): Třinec - Zlín 2:3 v prodloužení
Video se připravuje ...

HC Oceláři Třinec - PSG Zlín 2:3 v prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Branky a nahrávky: 33. Tybor (Adamský, Hrabal), 39. Pechanec (Svačina, Kanko) - 9. P. Holík (Bukarts, Žižka), 53. P. Holík (Kotvan, Bukarts), 63. P. Holík. Rozhodčí: Fraňo, Šír - Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 4:5, navíc Kašík (Zlín) 5 minut a do konce utkání. Využití: 0:1. Diváci: 5136. Stav série: 1:2.

Třinec: Hamerlík - Hrabal, Galvas, Nosek, Jank, Slovák, M. Doudera - Kopecký, Plíhal, Dravecký - Kanko, Pechanec, Svačina - Rákos, Polanský, Adamský - Matuš, Kindl, Tybor. Trenéři: Dopita a Mucha.

Zlín: Kašík (53. Horčička) - Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Urbanec, Řezníček - Bukarts, P. Holík, Říčka - Čachotský, Roman Vlach, Veselý - Okál, Cibák, Čech - D. Šťastný, Fořt, Kubiš. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík a Hrazdira.

MATCH OVERVIEW LEGACY


Komety odvrátila první mečbol

První výhra Komety Brno znamená snížení série s Chomutovem na 1:2 na zápasy. O vítězství Komety rozhodly ve třetí třetině dvě využité přesilovky pět na tři, ve kterých se prosadili Hynek Zohorna a Rastislav Špirko. Chomutov následně jen snížil při pětiminutové přesilovce. Čtvrté utkání série je na programu v pátek od 18:00 hodin opět v Brně.

SESTŘIH: Předkolo play off (3. zápas): Kometa Brno - Chomutov 3:2
Video se připravuje ...

HC Kometa Brno - Piráti Chomutov 3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 28. Čermák z trestného střílení, 44. H. Zohorna (Špirko, Kováčik), 45. Špirko (Trška, H. Zohorna) - 21. Račuk (Tomica, Červenka), 51. Kaše (Kämpf). Rozhodčí: Lacina, Pešina - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 6:9, navíc Malec (Brno) 5 min. a do konce utkání. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 7414. Stav série: 1:2.

Brno: Čiliak - Kozák, T. Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Trška, Malec - H. Zohorna, L. Čermák, Ostřížek - Špirko, J. Hruška, J. Káňa II - Dostálek, Raška, Dočekal - P. Mrázek, Koreis, Burian. Trenéři: Zábranský, Pešout a Pokorný.

Chomutov: Kristan - Rutta, Skinner, Valach, Tejnor (49. Šidlík), Harant, Pereťagin - Račuk, Červenka, Tomica - Hřebejk, V. Růžička, Vondrka - D. Květoň, Kämpf, Sklenář - Ölvecký, D. Kaše, Dušek. Trenéři: V. Růžička st., B. Kopřiva a J. Šťastný.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vládci hokejových tribun! Fanoušci Komety vytáhli choreo
Video se připravuje ...

Čermák proměnil trestné střílení a vyrovnal
Video se připravuje ...

Tady vládne Třinec! Diváci vytáhli v zápase se Zlínem choreo
Video se připravuje ...

Adamský skončil v bráně, smetl i Kašíka
Video se připravuje ...

Kašíkův zkrat! Klíčový hráč Zlín se nechal vyloučit do konce utkání
Video se připravuje ...

Krev a strach na hřišti! Pro Tejnora musela nosítka
Video se připravuje ...

Vyhrocený zápas v Brně! Skinner vyvázl s neobvyklým trestem
Video se připravuje ...

Marek Račuk tady ještě neuspěl, nakonec ale otevřel skóre zápasu
Marek Račuk tady ještě neuspěl, nakonec ale otevřel skóre zápasu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud