17. března 2016 • 10:39

Likvidace, nebo neštěstí? Experti se přou o faulu na Výborného

Autor: iSport.cz, tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lídr boleslavského týmu a pětinásobný mistr světa David Výborný ukončil předčasně svoji kariéru. Tvrdý atak hradeckého Bedřicha Köhlera v prvním čtvrtfinále mezi Mountfieldem a Mladou Boleslaví nevydržely kolenní vazy kapitána Středočechů. Co na hraniční zákrok říkají bývalí hokejisté Milan Antoš, Milan Hnilička a hokejový expert deníku Sport Pavel Bárta? Podívejte se na video iSport TV.



"Strašná škoda nejen pro něj, ale pro celou čtvrtinálovou sérii mezi Boleslaví a Mountfieldem," neskrýval smutek bývalý útočník Slavie a v současnosti hokejový expert České televize Milan Antoš. "Takových střetů ustál Výborný stovky, tenhle ale vůbec nečekal."

„Köhler přesně věděl, koho proti sobě má. Nebyl to úmyslný faul, ale určitě likvidační," hodnotil expert deníku Sport Pavel Bárta zákrok Köhlera, který dostal od disciplinární komise stop na čtyři zápas.

"Výše trestu je adekvátní. Primárně ale určitě nešlo o to, zranit Davida Výborného a ukončit mu kariéru, ale dohrát souboj tvrdě, jak se v play off musí. Byla to nešťastná náhoda," má jasno Antoš, vítěz extraligy se Slavií z roku 2003.

Faul na Výborného: Neštěstí! Likvidace, přou se experti
Video se připravuje ...

PROJDĚTE SI KARIÉRU DAVIDA VÝBORNÉHO ROK PO ROKU ZDE>>>

Výborný po faulu kolenem nedohrál! Urban ho pomstil
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud