Tomáš Vrábel
31. března 2016 • 22:59

Otřes mozku?! Musil po zákroku zvracel, Boleslav vetovala Šindlera

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tento moment mohl výrazně ovlivnit průběh úvodního semifinále hokejové extraligy mezi Libercem a Mladou Boleslaví. Útočník Bruslařského klubu Pavel Musil po zákroku Lukáše Krenželoka z poloviny třetí třetiny utkání nedohrál, ale sudí Vladimír Šindler nevylučoval. Vzápětí tresty sbírali hosté a Bílí Tygři si vytvořili rozhodující náskok – 4:1. Boleslav už jen snížila na 3:4.



Mladá Boleslav měla přesilovku, dotahovala jednogólové manko (1:2) a Pavel Musil operoval v útočné třetině. Těsně po odehrání puku ho srazil Lukáš Krenželok, který soupeře trefil do obličeje. Hostující útočník se jen těžce zvedal z ledu, nakonec se do utkání nevrátil. Arénu opustil s podezřením na otřes mozku. „Dvakrát se pozvracel a odjel do nemocnice. Obávám se, že do pátečního utkání nezasáhne,“ řekl na tiskové konferenci trenér Bruslařského klubu Marian Jelínek.

Liberec – Mladá Boleslav: Au. Musil se zranil při souboji s Krenželokem
Video se připravuje ...

Boleslavští v tu chvíli zuřili. Kouč František Výborný jen nechápavě kroutil hlavou. Portál iSport.cz získal informaci, že středočeský klub po utkání Šindlera vetoval.

Hra tak plynula dál a následně vyfasoval Dominik Pacovský 2+2 minuty za hru vysokou holí s krvavým zraněním. Vzápětí přišla nešikovnost Radana Lence, jenž vyhodil puk z obranného pásma na tribunu, a Bílí Tygři měli přesilovku pěti proti třem. Tu využil Michal Birner a pokračující klasickou výhodu ukončil čtvrtým gólem v boleslavské síti Branko Radivojevič. Boleslav v závěru už jen snížila na konečných 3:4.

Série pokračuje v pátek (17:20). Bez sudího Šindlera a nejspíš i boleslavského Musila.

SESTŘIH: Liberec - Boleslav 4:3 (semifinále play off, 1. zápas)
Video se připravuje ...

Liberec - Boleslav: Potyčka! Rýgl se pustil do Šimka
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud