5. dubna 2016 • 04:40

Rval se, tým ale nenakopnul. Za sraby nebudeme, burcuje Klepiš

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Statistici a archiváři jsou zajedno, série mezi Libercem a Mladou Boleslaví zná postupujícího – Bílí Tygři. Stav 3:0 v semifinále extraligového play off dává Severočechům prakticky jistotu postupu. V bojích o titul v nejvyšší české soutěži se nikdy nestalo, aby odpadlík povstal tak razantním způsobem. A že by zrovna luxusně hrající Liberec měl být tím prvním výběrem? Tomu se věřit nechce.



Ale pozor, nikdo ať si nemyslí, že v úterý dojde k laskavému předání finálové jízdenky. Bruslaři do toho ještě šlápnou.

„Víme, že jsme ve strašně těžké situaci, ale nebudeme za sraby, kteří sklopí hlavu a nechají jim to zadarmo. Pokusíme se vyhrát, dát do toho všechno, vyrazit na pátý zápas do Liberce a zkusit to ještě zdramatizovat,“ burcuje boleslavský útočník Jakub Klepiš.

Že to myslí vážně a že před soupeřem nelehne, dokázal i během pondělního duelu (0:3), kdy přepral soupeřova obránce Tomáše Mojžíše. „Chtěl jsem nás nakopnout, ale bohužel to nevyšlo…“

Boleslav-Liberec: Souboj mistrů světa! Klepiš si to rozdal s Mojžíšem
Video se připravuje ...

Boleslav se už takhle nenachází v komfortní zóně, do toho se přidala zranění. Utkání nedohrál obránce Voráček, problémy má útočník Klimenta. „Problém asi bude dát mančaft dohromady, kupí se nám zranění, asi budou hrát i junioři. Aspoň prožijí křest ohněm,“ nedělal si přehnané starosti kouč Marian Jelínek, jenž věří, že se tým vyšvihne k srdnatému výkonu.

„Nechceme dát soupeři kůži zadarmo, budeme zase začínat od nuly. Už jen kvůli našim lidem chceme podat výkon, který by podtrhnul naši sezonu, pokusíme se aspoň jeden duel vyhrát. Nechceme k tomu přistoupit lehkovážně, to v žádném případě,“ dal Jelínek najevo, že na popravu předem se boleslavský soubor nechystá.

Boleslav-Liberec: Přiostřuje se! Další hromadná bitka před bránou Lašáka
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Boleslav - Liberec 0:3 (semifinále play off, 3.zápas)
Video se připravuje ...

Boleslav-Liberec: Neuznaný gól. Jelínek stál v brankovišti
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud