24. dubna 2016 • 04:57

Rady pro Spartu a Liberec: Probudit spáče i držet disciplínu

Autor: pab, hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Liberce vybojovali v pátém finálovém duelu vytouženou třetí výhru a drží mečbol na své straně. Naopak Sparta je přitlačená ke zdi, už dnes se totiž Liberec může radovat ze svého historicky prvního titulu. Jenže před oběma kluby je ještě jeden důležitý krok. Zvládnou Bílí Tygři ten největší krok, nebo odvrátí Sparta konec sezony a vrátí finálovou sérii do Liberce, kde se rozhodne v sedmém zápase? Deník Sport radí oběma klubům, na co se mají zaměřit. 



SPARTA


Připravte se na všechno
Jsou nažhavení a vědí, co je ve hře. Sparta si věří. Ať se bude dít cokoli, musí zůstat trpělivá a nenechat se strhnout. Pokud zvládne šestý duel, sérii vrátí do Liberce a šance budou otevřené.

Zatřeste hruškou
Poslední skok bývá nejtěžší. Tygři vyhráno ještě nemají, ale už jsou na hrušce. Nejlepší bude s ní zatřást a převrátit psychickou výhodu na svou stranu. Pochodující nervy dokážou své.

Probuďte spáče
Výpadky Přibyla s Klimkem, to jsou citelné ztráty. Ale zabrat musí někteří podřimující lídři. Střelec Robert Sabolič dal minule svůj první gól v play off. Hned bylo vidět, že to jde.

SESTŘIH: Liberec - Sparta 4:3 (5. finále)
Video se připravuje ...

LIBEREC


Disciplína, klíčová to věc
Ve finále se to omílá jako kolovrátek, ale nelze jinak. Uspěje ten, kdo udrží nervy na uzdě a vyvaruje se zbytečných faulů. V sérii se to potvrdilo už několikrát.

Buďte trpěliví
Trochu obecná rada, jenže je tady mečbol, takže nesporná psychická výhoda je na straně Tygrů, je proto důležité zůstat trpělivý. To Sparta je přitlačená ke zdi.

Přesilovky sehrajte lépe
Petr Vampola , mozek přesilovek Tygrů, zůstal v pátém zápase posazen jen na tribuně. Liberec promarnil dlouhou početní výhodu pěti proti třem. Jenže i bez Vampoly to musí jít.

Sparta s Libercem se chystá na šestý zápas
Sparta s Libercem se chystá na šestý zápas

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud