3. května 2016 • 16:53

Chomutov hlásí změny. K Pirátům míří Koblasa, Král a Chalupa

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími posilami hokejistů Chomutova pro příští sezonu jsou tři mladí hráči - útočník Petr Koblasa z Karlových Varů, brankář Tomáš Král z Hradce Králové a obránce Lukáš Chalupa z Plzně.



Nejvíce zkušeností s nejvyšší soutěží má dvaadvacetiletý Koblasa, který dosud odehrál 186 extraligových zápasů s bilancí 17 branek a 13 asistencí. Juniorský reprezentant všechny duely absolvoval v dresu Karlových Varů.

O rok starší Král byl naposledy hráčem Hradce Králové, v sezoně však hostoval v prvoligových Litoměřicích a Slavii. V nejvyšší soutěži chytal jen ojediněle za Spartu. Syn prezidenta hokejového svazu působil čtyři roky ve Finsku, v juniorských a nižších soutěžích.

Dvaadvacetiletý Chalupa má za sebou stejně jako Koblasa a Král starty v mládežnických reprezentacích, v této sezoně odehrál čtyři zápasy za extraligovou Plzeň. Většinu ročníku strávil ve druholigových Klatovech a v prvoligovém Ústí nad Labem. Jeden extraligový start si připsal pod chomutovským koučem Vladimírem Růžičkou ve Slavii, rok hrál juniorskou MHL za Tatranské Vlky v Popradu.

 

 

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud