4. května 2016 • 14:25

Koreise pobavil Honejskův návrat do Zlína. Žoldáku, pošťouchl ho

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svými nečekanými přestupy umí budit v ostatních emoce. Když se před dvěma lety Antonín Honejsek vracel z nevydařeného angažmá ve Finsku do hokejové extraligy, zvolil si místo Zlína brněnskou Kometu. Tenkrát mu zlínští fanoušci nemohli přijít na jméno a nazývali ho žoldákem. Nyní si stejné označení "vysloužil" od plzeňského útočníka Jakuba Koreise, který tak okomentoval jeho přestup na Twitteru.



Zlínu v roce 2014 pomohl vybojovat extraligový titul, posléze se však rozhodl vyzkoušet angažmá ve finském Espoo. To mu ale nevyšlo a po necelém půlroce se rozhodl vrátit zpátky do Česka. K velkému překvapení si ovšem nevybral Zlín, přestože nabídku dostal, ale zvolil si Kometu Brno. "Nepřišlo mi jako dobrý nápad vracet se do Zlína," okomentoval tenkrát útočník svou volbu.

Zlínští fanoušci to ovšem nemohli rozdýchat. Svého bývalého hrdinu označili za žoldáka, který šel jen za penězi. Ještě více je naštval později, když šel fandit do kotle Komety.

V Brně ale nakonec Honejskovi štace nevyšla, po roce se přestěhoval do Hradce Králové, kde hostoval až do konce sezony. A nyní se vrací zpátky do Zlína. "Tady jsem doma," vysvětlil své rozhodnutí čtyřiadvacetiletý útočník. "Dívat se do minulosti, to by vás užíralo. Samozřejmě si můžeme narovinu říct, že to byl chybný krok," řekl ke svému angažmá v Kometě.

Honejskův návrat do domovského Zlína si neodpustil rýpavě okomentovat i centr Jakub Koreis, bývalý Honejskův spoluhráč z Komety. Ten na Twitteru ke zprávě o Honejskově přestupu napsal: "Žoldáku!" Tedy stejné nelichotivé označení, jakým Honejska častovali fanoušci Zlína po přestupu do Brna...

Bleskový pětiminutový hattrick Antonína Honejska
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud