Tomáš Vrábel
7. října 2016 • 23:00

Upřímný Jelínek: 0:9 na Spartě? Styděl jsem se, možná je tu něco shnilého

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se Mladé Boleslavi hrubě nepovedlo. Ze třetí příčky Tipsport extraligy vyjela na led šesté Sparty. Avšak odjela z něj s devítigólovým debaklem. „Není moc zápasů, kdy se trenér stydí za svou práci. Tohle byl jeden z nich,“ přiznal trenér Bruslařského klubu Marian Jelínek.



Boleslav přitom do zápasu vstoupila aktivně. Byla nebezpečnější díky přesilovkám. Ale nalomil ji gól do šatny a 94vteřinový kolaps zkraje druhé třetiny. A po polovině zápasu Sparta vedla už 5:0.

„Ze začátku jsem byl překvapený, že Sparta nebyla až tak aktivní. Ale v neproměněných přesilovkách začal náš zmar. Dál se to těžko hodnotí,“ popsal Jelínek.

Ve 48. minutě přidal Petr Vrána šestý gól, třikrát pak Sparta udeřila v posledních třech minutách. Dvakrát se trefila dokonce v oslabení.

„Teď bych počkal na neděli z jednoho prostého důvodu. Každý koberec někdy potřebuje vyprášit, a pokud nám to pomůže, tak mužstvo je zdravé, a pokud nám to nevyjde, a to nejde ani tak o góly, ale o herní úsilí, tak je tu něco shnilého,“ dodal Jelínek.

Ale ani sparťanský kouč Jiří Veber nebyl úplně spokojený. „Neměli jsme dobrý vstup do utkání, měli jsme štěstí, že jsme nedostali gól v oslabení třem proti pěti. Mladé Boleslavi to celou první třetinu bruslilo a byla lepší. I na začátku druhé části Filip Novotný chytil samostatný nájezd a v ten moment se to zlomilo. Až od druhé třetiny je to vítězství zasloužené,“ zhodnotil.

Sparta - Mladá Boleslav: Lukáš Cingel prostřelil dělovkou hostujícího brankáře, 9:0
Video se připravuje ...

Filip Novotný si užívá děkovačku s fanoušky Sparty
Filip Novotný si užívá děkovačku s fanoušky Sparty

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud