Pavel Ryšavý
12. října 2016 • 04:25

Na Rohlíka létaly rohlíky. Kdyby lidi věděli, možná by nekřičeli, říká

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se dařilo, létaly v Pardubicích na led po zápasech perníky. Teď to byl jiný příběh. Tým nešlape, generální manažer Pavel Rohlík se postavil po pěti porážkách na lavičku a ne a ne Dynamo probrat. A tak po porážce se Zlínem letěly na hrací plochu rohlíky...



Fanoušci se během zápasu několikrát ozvali s pokřikem proti generálnímu manažerovi. V hale bylo docela ticho, jejich slogan „Rohlík ven“ byl docela dobře slyšet. S blížícím se koncem zápasu navíc nabíral na intenzitě.

„Slyšel jsem to, ale neřešil. Možná to vadí tátovi a mámě, ale mně ne. Jdu si svou cestou a chápu, že fanoušci jsou nespokojení. Prohráli jsme další dva zápasy, ve Vítkovicích a dnes e se Zlínem,“ komentoval vlnu nevole vůči své osobě.

Sám se snaží zůstat nad věcí. „Jestli lidi řvou na Rohlíka, ať jde ven, tak ať řvou. Kdyby věděli věci, které musím řešit po trenérovi, co tu byl přede mnou, možná by tolik nekřičeli. Ale víc to komentovat nechci,“ naznačil generální manažer, že má hodně práce s úklidem po Peteru Draisaitlovi, který Pardubice trénoval v prvních pěti kolech a nezískal ani bod. Bilance Dynama pod ním je šest zápasů, šest bodů.

Pardubice - Zlín: Svérázný protest fanoušků, na led přistály rohlíky
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud