12. března 2017 • 17:33

Totální ZKRAT Šticha! Rozjel se na sudího, pak o bránu rozmlátil hokejku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhrocený rozhodující zápas o postupu do čtvrtfinále doprovázely emoce. Nervy na uzdě neudržel David Štich. Za stavu 0:5 nevybíravým způsobem fauloval Ivana Humla a za svůj tvrdý zákrok dostal trest na pět minut plus do konce utkání. Konec v utkání a vlastně i v celé sezoně nenesl vůbec dobře. V emocích se rozjel na hlavního rozhodčího, držet ho museli hned dva čároví sudí. Své nervy si pak vybil aspoň na hokejce, kterou rozsekal o brankovou konstrukci. 



Přestože Boleslav v té době prohrávala už 0:5, bylo vyloučení Šticha poslední tečkou. Chomutov nakonec vyhrál 6:1 a raduje se z postupu do čtvrtfinále, kde se utká s Třincem. "Hráčům jsem řekl, že je to trestuhodné. I kdyby za ně hrál Wayne Gretzky, musí se to ubojovat srdcem a nasazením," kroutil hlavou po zápase kouč Mladé Boleslavi František Výborný.

"Jména nic nezaručují, to je srdce. Musíte mít tři kvalitní lídry jako má Chomutov, to jsou Vondrka, Huml a Růžička, a obalit to bojovníkama se srdcem. To je dnešní hokej, NHL, špičkové týmy v Evropě. Tak jsme to měli loni," řekl Výborný. Samotný Štich se rozhodl svůj zkrat nekomentovat, po zápase mezi novináře tak nepřišel. Celou situaci bude s největší pravděpodobností řešit disciplinární komise.

Chomutov - Mladá Boleslav: Totální ZKRAT Šticha! Rozjel se na rozhodčího, pak o bránu rozmlátil hokejku
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud