16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
17. 9. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 17. 9. 2020
16:10
17. 9. 2020
Vítkovice

KONEC - Čtyřiadvacetiletý obránce Patrik Demel nebude hrát v extralize za Vítkovice. Bek se zkušenostmi se zámořským univerzitním hokejem absolvoval s ostravským klubem kompletní přípravu, ale poté, co mu Vítkovice nabídly jen zkušební smlouvu na dva měsíce, se rozhodl hrát za prvoligovou Porubu, jejíž je odchovancem. "S Patrikem jsme byli po posledním přátelském zápase s Olomoucí v kontaktu. Trenéři mu oznámili, že si na svou šanci ještě bude muset počkat, ale že s ním do budoucna počítají s tím, že by bylo ideální, kdyby se nyní na čas rozehrál mimo naše A-mužstvo," uvedl manažer Patrik Rimmel na klubovém webu.

 

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
16:05
17. 9. 2020
HC Sparta Praha

KONEC - S nečekanou zprávou přišla den před startem nové extraligové sezony Sparta. V pražském týmu nadále nebude pokračovat zkušený útočník Marek Kvapil. Vedení klubu se odmítlo k odchodu pětatřicetiletého mistra světa z roku 2010 více vyjadřovat, podle informací iSport.cz se ale s Pražany loučí kvůli tomu, že hráč nepřistoupil na snížení platu o 20 % (VÍCE čtěte ZDE<<<), se kterým jinak souhlasilo celé mužstvo. Mistr extraligy a dvojnásobný vítěz Gagarinova poháru odehrál ve Spartě i kvůli vleklému zranění z minulé sezony pouhé čtyři zápasy, ve kterých si připsal tři asistence. 

 

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
15:55
17. 9. 2020
Karlovy Vary

PRODLOUŽENÍ SMLOUVY - Vedení Karlových Varů si udrželo jednu z klíčových postav v týmu. Těsně před startem ročníku extraligy se dohodlo na nové roční smlouvě s útočníkem Jakubem Flekem, který tak bude v klubu z lázeňského města působit minimálně do konce sezony 2021/22. Sedmadvacetiletý rodák z Mariánských Lázní a odchovanec Plzně působí v Karlových Varech od roku 2012, kdy za ně hrál juniorskou mezinárodní MHL. "Je klíčovým hráčem týmu a stabilním členem naší elitní formace už několik sezon. Bylo naší prioritou ho v mužstvu udržet. Po odchodu Tomáše Rachůnka s Dávidem Grígerem jsme chtěli zastavit ten nepříjemný trend, kdy naši nejlepší hráči odcházejí jinam," řekl Martin Pešout, trenér a sportovní manažer Energie pro klubový web.

 

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
11:14
17. 9. 2020
HC Škoda Plzeň

PŘÍCHOD – Krátce před startem extraligy hlásí posilu ze zámoří i Plzeň. Škoda se domluvila na angažmá s odchovancem Martinem Langem. Devatenáctiletý útočník působil poslední dvě sezony v kanadské juniorské soutěži WHL v dresech Kamloops Blazers a Moose Jaw Warriors. Na začátku sezony pomůže Plzni, za kterou si může odbýt extraligový debut. V minulém ročníku si v 57 zápasech připsal 43 bodů za 15 gólů a 28 asistencí.

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
22:10
17. 9. 2020
Litvínov

OZNÁMENÍ – Verva pro úvod sezony nakonec nemůže počítat s Kristianem Reichlem. Jednání s kmenovým hráčem Winnipegu zhatila výše pojistky, kterou se Litvínovu nepodařilo zajistit. „Vyvinuli jsme maximální snahu, aby Kristian oblékl litvínovský dres. Poptali jsme největší evropskou pojišťovnu Lloyds a ta připravila nabídku s plněním, které bylo dle jejích pravidel nejvyšší možné. Tato nabídka se však rozcházela s Kristianovými představami o polovinu plnění v případě fatálního zranění a ukončení kariéry,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek. Severočeskému týmu tak ze zámoří pomůže jen Jan Myšák. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
20:53
17. 9. 2020
HC Olomouc

PŘÍCHOD - Měla to být hotová věc. „Řešíme jen pojistku. Myslím, že v tom nebude problém,“ říkal ještě v pondělí majitel Komety Libor Zábranský v otázce angažování obránce New Yorku Rangers Libora Hájka (22). Nakonec je ale vše jinak. Brněnský odchovanec si překvapivě plácnul se skromnější Olomoucí. „Všechno to řešil můj agent Allan Walsh, ta jednání šla mimo mě,“ říká bek v rozhovoru pro iSport.cz. Celý rozhovor čtěte ZDE >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud