15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 9. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 9. 2020
16:30
1. 9. 2020
HC Sparta Praha

STŘÍDAVÉ STARTY - Vedení hokejistů Sparty udělalo radost svému rivalovi. V rámci střídavých startů si za prvoligovou Slavii opět zahraje útočník Tomáš Šmerha. Dvaadvacetiletý střelec zažil parádní sezonu právě v dresu sešívaných, kdy se s 28 góly a 30 asistencemi stal nejproduktivnějším hráčem. Po předčasně ukončeném ročníku zamířil ke sparťanům, v rudých barvách ale nenastoupil ani do jednoho utkání před startem extraligy, nyní se tak bude moct rozehrát o soutěž níž. „Se Spartou jsme se dohodli na podmínkách a Tomáš se u nás zapojil minulý týden do přípravy. Nyní by měl být nějakou dobu u nás,” řekl Jiří Veber, sportovní manažer Slavie pro klubový web.

 

Zprávy ze dne 1. 9. 2020
15:00
1. 9. 2020
Karlovy Vary

ODCHOD a HOSTOVÁNÍ - Příchod posil ze zámoří se neobešly bez škrtů. Vedení Karlových Varů již nadále nepočítá s útočníkem Patrikem Machačem, který přišel před novou sezonou z Kladna. Klub tak reaguje na angažování Davida KašehoJakuba Lauka pro začátek blížícího se ročníku extraligy. Šestadvacetiletý forvard se již nevešel do sestavy. Tým z lázeňského města vedle toho posílil obranu, na roční hostování získal z Komety mladého obránce Dalimila Mikysku, který v Energii již hostoval minulou sezonu. „S Dalimilem jsme měli dobrou zkušenost už loni, takže jsme byli rádi, že v rámci dobrých vztahů s Kometou máme možnost ho opět angažovat. Jedná se o velmi dobrého defenzivního hráče v mladém věku a jsme rádi, že tu bude působit," řekl Martin Pešout, trenér a sportovní manažer klubu.

 

Zprávy ze dne 1. 9. 2020
10:58
1. 9. 2020
Bílí Tygři Liberec

HOSTOVÁNÍ – Hokejový útočník Kryštof Hrabík, který působí od roku 2018 v zámoří, bude v úvodu sezony hrát v extraligovém Liberci. Dvacetiletého hráče na sever Čech uvolnilo vedení San Jose, s jehož farmou loni v říjnu podepsal kladenský odchovanec smlouvu. Hrabík oblékal dres týmu Tri-City Americans v juniorské WHL a v předešlém ročníku byl jeho kapitánem. Před odchodem do zámoří odehrál účastník juniorského mistrovství světa v letech 2018 a 2019 v extralize za Liberec 22 zápasů a připsal si jednu asistenci.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud