18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
5. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 5. 5. 2022
21:08
5. 5. 2022
Dynamo Pardubice

Hokejový obránce Jan Zdráhal podepsal novou víceletou smlouvu s extraligovými Pardubicemi a bude i nadále členem kádru Dynama. Východočeši ale počítají s tím, že příští sezonu začne třicetiletý hráč v prvoligovém Vrchlabí, se kterým úzce spolupracují.

Zprávy ze dne 5. 5. 2022
14:04
5. 5. 2022
Motor České Budějovice

Útočník Jakub Strnad bude působit v Českých Budějovicích. Třicetiletý hráč do Motoru přichází z pražské Sparty, které v uplynulé sezoně pomohl k postupu do finále play off. Jihočeši o jeho angažování informovali na svém oficiálním webu. Odchovanec Kladna a bývalý kapitán Rytířů se opět potká s trenérem Davidem Čermákem, jenž po sezoně opustil středočeský klub a stal se novým asistentem Jaroslava Modrého. Strnad v Českých Budějovicích podepsal roční smlouvu.

Útočník Jakub Strnad v dresu pražské Sparty
Zprávy ze dne 5. 5. 2022
10:05
5. 5. 2022
Vítkovice

Vítkovice ztrácí svého kapitána a největší osobnost týmu. Zkušený obránce Roman Polák definitivně končí kariéru! „Těch motivů bylo více. Ale tím hlavním asi je, že jsem ztratil chuť do hokeje. Nechci, aby to vyznělo špatně, ale hokej už mi z mého pohledu nevracel a nedával to, co jsem mu dával já po celou dobu, kdy jsem ho hrál. Dalším důvodem, důležitým, je zdravotní stránka. Myslím, že jsem za svou kariéru už dost trpěl a nechci zase dál prožívat nové bolesti. Uvědomil jsem si, že mě hokej už nenaplňuje, jako kdysi a dospěl jsem k závěru, že je čas to skončit. Radši teď, než abych to potom lámal přes koleno. Bylo by to pro mě horší a ani mé výkony už nebyly na odpovídající výši,“ řekl pro klubový web. Více čtěte ZDE >>>

Roman Polák v dresu Vítkovic
Zprávy ze dne 5. 5. 2022
9:53
5. 5. 2022
HC Olomouc

Olomouc povede v příští sezoně společně s Janem Tomajkem asistent Boris Žabka, který naposledy působil u slovenské reprezentace do 18 let. Nahradí Zdeňka Motáka, jenž převezme Třinec. Oceláři však ještě jméno nástupce Václava Varadi oficiálně neoznámili. „Jedná se o trenéra, který má bohaté zkušenosti s českou nejvyšší soutěží, kde několik sezon působil. Věřím, že vhodně doplní náš trenérský tým a naše spolupráce bude úspěšná,“ uvedl Tomajko na klubovém webu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud