19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 4. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 4. 2023
18:25
3. 4. 2023
 

České kluby, zpozorněte! Do Tipsport extraligy by se mohlo vrátit známé jméno. Kanadský obránce Aaron Irving, který ještě předminulou sezonu oblékal dres Litvínova, skončil v Davosu. Nabídce od švýcarského klubu, do kterého přišel před koncem přestupního období z Finska, dal sedmadvacetiletý bek přednost před Spartou. Jenomže podobně jako pro Pražany i pro tým, jehož dres obléká útočník Matěj Stránský, skončila sezona už ve čtvrtfinále play off. Nyní je rodák z Edmontonu k mání a není vyloučeno, že se o něj budou opět zajímat také v Česku.

Zprávy ze dne 3. 4. 2023
16:31
3. 4. 2023
HC Škoda Plzeň

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Gólman Miroslav Svoboda po dvou sezonách končí v Plzni a odchází do Finska, kde bude chytat za tým Sport Vaasa. S elitním finským klubem se osmadvacetiletý rodák ze Vsetína dohodl na roční smlouvě. „Miroslav je velký brankář, který má správné množství zkušeností a dobré herní schopnosti na gólmana. Má ovšem také potenciál se nadále rozvíjet v kariéře. Jeho výkony v Česku jsme bedlivě sledovali. Jsme rádi, že se nám Miroslava podařilo získat,“ uvedl pro klubový web trenér brankářů Sportu Arttu Lipsanen na adresu české posily.

Zprávy ze dne 3. 4. 2023
13:56
3. 4. 2023
HC Škoda Plzeň

Nebylo divu, že se k němu scházely zajímavé pracovní pobídky, Petr Zámorský zapsal jednu z nejpovedenějších sezon za poslední roky, byť na úplném konci to týmově neklaplo. On sám však v Plzni platil za lídra, na ledě předváděl to, co má. A mohl si vybírat. Podle informací iSport.cz 30letý zadák obdržel návrhy od řady extraligových klubů, například i z Karlových Varů, zájem měla projevit i Mladá Boleslav. Už je však jasno, uznávaný ofenzivní obránce se dohodl s Plzní. Více čtěte ZDE>>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud